CARPICO THIERRY/ATP/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
prinova u obitelji

Nakon godinu dana braka stiže beba: Slavnom glumcu čestitala i bivša supruga

Zgodni glumac uvijek je želio puno djece i sada ima priliku to ostvariti jer je u desetogodišnjem braku s pjevačicom Fergie dobio samo sina, a sadašnja supruga izjavila je kako jedva čeka postati mama.

Zgodni glumac uvijek je želio puno djece i sada ima priliku to ostvariti jer je u desetogodišnjem braku s pjevačicom Fergie dobio samo sina, a sadašnja supruga izjavila je kako jedva čeka postati mama.

Josh Duhamel, zvijezda filmske trilogije ‘‘Transformeri‘‘, na sedmom je nebu od sreće. Prvo je proslavio prvu godišnjicu braka s Audrom Mari, manekenkom i bivšom Miss Amerike, a potom je obavijestio javnost kako očekuju svoje prvo dijete. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi ultrazvučna snimka te napisao - Beba Duhamel stiže uskoro. Veliko je to veselje za glumca koji je oduvijek želio puno djece. U braku s pjevačicom Fergie dobio je danas 10-godišnjeg sina Axla kojeg obožava, a s 29-godišnjom manekenkom veseli se proširenju obitelji.

Pjevačica Fergie i Josh Duhamel razišli su se 2017., a glumac je novu ljubav upoznao dvije godine kasnije, kada su bivši supružnici finalizirali razvod. Audra Mari i Josh vjenčali su se prije godinu dana u slikovitom gradiću Fargo u Sjevernoj Karolini odakle je on rodom.

image

Prije godinu dana u gradu Fargo imali su vjenčanje za pamćenje

DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon intimne ceremonije u lokalnoj crkvi zabava je krenula u rokerskom stilu, pa se par prvo gradom provozao u crvenom starom crvenom chevroletu, a onda su svatovi, prije večere, završili u lokalnoj pivnici. Glumac je očito pronašao srodnu dušu, no posebno je pazio da ne povrijedi svog mališana pa je prošlo skoro godinu dana prije nego što ga je upoznao s novom partnericom.

Nakon razvoda Fergie i Josh ostali su u odličnim odnosima pa se dolasku bebe razveselila i pjevačica. Preko društvenih mreža im je poručila - "Ljudi, stvarno sam sretna zbog vas! Axl jedva čeka da postane veliki brat."

Linker
27. travanj 2024 02:03