Potaknuli šuškanja

Nakon ekspresnog razvoda ne odvaja se od trenera, posljednje fotke izazvale velik interes

Bivši top model i trener borilačkih vještina zajedno su viđeni na treningu u mjestu gdje ona ima obiteljsku vikendicu.

Predana svom treningu i dobroj formi Gisele Bündchen ponovno je viđena u društvu jiu-jitsu trenera Joaquima Valentea. Dvoje Brazilaca snimljeno je u jutarnjem treningu tijekom odmora na koji je Gisele otputovala u Kostariku. Na novim fotografijama vidi se kako zajedno trče kao dio jutarnjeg treninga. Supermodel je odjevena jednostavno, u maslinastozeleni komplet kratkih hlačica i sportskog grudnjaka, uz koji je nosila kvalitetne crne tenisice, dok je trener uz tamnoplave hlačice imao svijetlu majicu.

Iako je Bündchen preko svojih izvora u medijima negirala da između nje i zgodnog trenera ima nešto više od poslovnog odnosa, par i dalje izaziva veliku pozornost svjetske javnosti.

image

Gisele Bündchen i jiu-jitsu trener Joaquim Valente

BACKGRID/PROFIMEDIA

O svemu se počelo šuškati samo dva tjedna nakon što je finaliziran razvod između Gisele i Toma Bradyja. Ona je tada s njihovom djecom sinom Benjaminom Reinom i kćeri Vivian Lake i trenerom otputovala u Provincia de Puntarenas, provincija u Kostariki u kojoj imaju i kuću. Ta je zemlja Gisele, rođenoj Brazilki, jako draga te je obiteljska vikendica u Kostariki u brakorazvodnoj nagodbi pripala upravo njoj.

image
BACKGRID/PROFIMEDIA

Nakon što je trener viđen na odmoru s Giselle u studenom prošle godine, odmah su počela nagađanja, je li to njen novi partner. "On i njegova dva brata su učitelji borilačkih vještina Gisele i djeci. Ne hodaju", kazao je tada izvor za People. Joaquim Valente i njegova dva brata Pedro i Gui vode studio Valente Brothers u Floridi.

image

Joaquim je trener njoj i djeci

BACKGRID/PROFIMEDIA

Gisele je s djecom božićne praznike provela u rodnom Brazilu. Iako par tvrdi da su samo prijatelji, ponovno su zajedno otputovali u Kostariku na odmor, no do sada su se djeca već trebala vratiti u školu. Joaquim također nije u Miami Beachu, gdje s braćom ima studio, nego je ostao uz bivšeg supermodela na odmoru.

"U četrdesetima se osjećam bolje nego u svojim dvadesetima. Zvuči kao fraza, ali nije. Napokon sam sazrela, zadovoljna sam sobom, izgledom svoga tijela i ne zanosim se pretjeranim očekivanjima. Okružena sam ljubavlju svoje djece i pažnjom istinskih prijatelja i na neki način osjećam da pravi život za mene tek počinje", izjavila je Gisele Bundchen koja se prošle godine razvela od najpoznatijeg američkog sportaša i igrača američkog nogometa Toma Bradyja.

Linker
25. travanj 2024 11:59