čestitke!

Nakon dva propala braka, konačno je sretna: ‘Penny‘ s novim dečkom čeka bebu

Zvijezde ‘Teorije velikog praska‘ i ‘Ozark‘ van sebe su od sreće što će se njihova obitelj sljedeće godine proširiti za jednog člana.

Američka glumica Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u seriji Teorija velikog praska, na društvenim mrežama je otkrila da je prvi put trudna. Kaley nije htjela skrivati spol bebe poput mnogih svojih kolegica, već je javnosti dala potpune informacije.

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima sa svojim dečkom Tomom Pelphreyjem slavi sretnu vijest jedući tortu, pokazuje već kupljenu odjeću za bebu i trudnički trbuh te s velikim osmijehom na licu drži pozitivan test na trudnoću.

"Malena Pelphrey dolazi 2023. blagoslovljena, volim te Tommy", napisala je glumica. Cuoco je osim vijesti o djetetu možda suptilno otkrila da se vjenčala s Pelphreyjem jer oboje na slici nose vjenčano prstenje.

Cuoco je neko vrijeme skrivala da ima novog dečka, no ranije ove godine konačno je objavila njihovu zajedničku fotku na Instagramu te se s njim pojavila na dodjeli Emmyja.

Inače, glumica je prije Pelphreyja bila je dva puta u braku - od 2013. do 2016. bila je s tenisačem Ryanom Sweetingom, a za milijardera Karla Cooka udala se 2018., no njihov brak potrajao je samo tri godine.

image

Kaley Cuoco i Johnny Galecki.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Za magazin Glamour nedavno je rekla da se više nikada neće udati. "Voljela bih imati dugotrajnu vezu ili partnerstvo. Ali nikad se više neću udati. Apsolutno nikad. Doslovno to možete staviti na naslovnicu", rekla je Cuoco.

No, glumica je imala i jednu prilično fatalnu ljubav. Na setu Teorije velikog praska zaljubila se u kolegu Johnnyja Galeckog s kojim je provela dvije godine u vezi. On joj je od početka bio tiha patnja, no osjećaje su si priznali tek nakon 14 epizoda.

"Rano sam se zaljubila u Johnnyja, već na snimanju pilota. Tada smo oboje hodali s drugima, ali za mene je postojao samo on. Nisam skrivala da mi se Johnny sviđa. Njemu je trebalo neko vrijeme da to skuži. Kad je konačno shvatio, rekao mi je: ‘Uh, ovo će biti problem‘", rekla je Kaley za Vanity Fair.

Linker
15. travanj 2024 05:57