FINALIZIRANO

Nakon dugih osam godina oskarovka Halle Berry i bivši suprug dogovorili skrbništvo nad sinom

Osam godina trajao je proces razvoda braka glumice Halle Berry i Oliviera Martineza. Iako je sud službeno prekinuo brak 2016. godine, bivši partneri nastavili su pregovarati o skrbništvu nad sinom.

Razvod braka oskarovke Halle Berry i francuskog glumca Oliviera Martineza službeno je, nakon osam godina, finaliziran. Glumački par proces rastave braka pokrenuo je 2015. nakon samo pet godina, a proces je završen krajem 2016., no bivši su partneri nastavili pregovarati o skrbništvu nad zajedničkim sinom i uzdržavanju.

Ovog mjeseca, glumci su postigli dogovor i time je rastava službeno finalizirana. Izvor blizak glumici za magazin PEOPLE rekao je da je Berry spremna krenuti dalje i da je cijeli proces previše razvučen. "Željela je napokon sve finalizirati", dodao je izvor blizak glumici.

Berry i Martinez dogovorili su se oko zajedničkog skrbništva nad sinom, 9-godišnjim sinom Maceom, a Berry je pristala plaćati Martinezu 8000 dolara mjesečno za alimentaciju, 4,3% bilo kojeg prihoda koji primi iznad dva milijuna dolara kao dodatnu potporu, školarinu svog sina u privatnoj školi, uniforme, školski pribor i sve izvannastavne aktivnosti.

Oskarovka je od rujna 2020. u vezi s glazbenikom Vanom Huntom, a sama glumica potvrdila je da su ludo zaljubljeni i rekla da je dugo čekala ovakvu ljubav. “Ponekad neke stvari u životu dugo čekamo. Ja sam čekala, možda ne strpljivo, ali sam čekala”, rekla je glumica.

Berry iz veze s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem ima i 15-godišnju kćer oko čijeg su se skrbništva bivši partneri javno sukobili nakon što je Berry željela s kćeri preseliti u Francusku. Postigli su prijateljski dogovor o skrbništvu, a glumica modelu plaća 16 tisuća dolara mjesečno za alimentaciju.

Linker
19. travanj 2024 07:21