SRETNE VIJESTI

Nakon bračne krize: Adam Levine i Behati Prinsloo dobili treće dijete

Manekenka je u rujnu prošle godine potvrdila vijest o trećoj trudnoći, a istog se mjeseca bračna idila poznatog para našla na kušnji.

Frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo dobili su treće dijete, potvrdili su izvori za People. Glazbenik i bivša manekenka roditelji su dviju kćeri, četverogodišnje Gio Grace i šestogodišnje Dusty Rose, a spol i ime svoje treće bebe još nisu otkrili.

Poznati par u braku je od 2014. godine, a Behati je u razgovoru za Entertainment Tonight prošle zime ispričala kako su dugo razgovarali o proširenju obitelji.

image

Manekenka i glazbenik imaju uz novu bebu imaju i dvije kćeri

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Znate što, nikad ne reci nikad. Želimo veliku obitelj, tko zna? Prepuštamo to sudbini i onome što će se dogoditi. Što će biti, bit će. Tako da nema ograničenja", ispričala je tom prilikom.

Podsjećamo, Prinsloo je u rujnu prošle godine potvrdila vijest o trećoj trudnoći, a istog se mjeseca bračna idila poznatog para našla na kušnji. Naime, Levine se našao u središtu skandala nakon što je influencerica Sumner Stroh izjavila da je imao aferu s njom. Njezina izjava potaknula je još nekoliko žena da se oglase, a sve su potvrdile kako su od glazbenika dobile vrlo sugestivne poruke na Instagramu.

image

U rujnu se njihova bračna idila našla na kušnji

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Levine je na svom profilu porekao da je bio nevjeran, ali je priznao da je "prešao granicu" s nekoliko koketnih poruka koje nije trebao poslati. Adamovi pokušaji "sextinga" ubrzo su postali viralni meme na društvenim mrežama, no čini se da je Behati naposljetku prešla preko svega, jer se par nastavio zajedno pojavljivati u javnosti.

Linker
18. travanj 2024 23:59