Vukovi

Najzgodniji muškarci svijeta opet zajedno: Stiže triler s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyem

Obožavatelji su dočekali - dvojica holivudskih "teškaša" prvi puta glume zajedno nakon zabavnog filma "Spaliti poslije čitanja" iz 2008. godine.

Glumačke megazvijezde Brad Pitt i George Clooney ponovo rade zajedno – susreli su se na setu novog Appleovog trilera Vukovi koji se počeo snimati u njujorškom Harlemu, piše Daily Mail. S malo dubljim borama i nešto više sijedih vlasi nego što su imali dok smo ih gledali u omiljenom filmskom serijalu o šarolikoj lopovskoj družbi Dannyja Oceana, Brad (59) i George (61) bili su dobro raspoloženi dok su se pozdravljali s članovima ekipe, a Bradu zadovoljstvo nije pomutilo ni to što je netom doznao da nije nominiran za Oscara za ulogu u filmu Babilon koji okuplja zvjezdanu ekipu. Film je kiksao na blagajnama, a ni kritičari ga nisu mazili.

Rješavaju stvari

Brad je izgledao frajerski u crnoj kožnoj jakni ispod koje je nosio sivu jaknu od flisa i bijelu košulju, a look je upotpunio sivim hlačama i crnim kožnim cipelama. Georgeovo izdanje bilo je vrlo slično, samo što je nosio crnu majicu s višim ovratnikom. I Pitt i Clooney vezani su za Apple od rujna 2021. kad je ta kompanija pobijedila u nadmetanju za projekt koji ponovo ujedinjuje tu dvojicu filmskih "teškaša", prvi puta nakon filma Spaliti poslije čitanja iz 2008.

image

Brad Pitt i George Clooney zajedno na setu novog filma na radost obožavatelja

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Godinu dana prije snimljen je završni film iz trilogije o Dannyju Oceanu, Oceanovih 13. U "Vukovima" obojica glume vukove samotnjake koji "rješavaju stvari", a putevi im se sreću kad prihvate isti posao. Scenarist i redatelj je John Watts koji je režirao posljednju trilogiju o Spider-Manu. Holivudski ljepotani ovoga puta neće biti samo glumci, obojica će sudjelovati i u produkciji, Brad sa svojom kompanijom Plan B Entertainment, a George s tvrtkom Smoke House Pictures.

S tim se treba suočiti

Oba glumca uvrštavana su na popise najljepših i najseksi muškaraca, a kako su odlični prijatelji, s tim se znaju i dobro šaliti. Kada je Brad u nedavnom intervjuu Georgea nazvao "jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu" Clooney je komentirao: "U pravu je što se toga tiče. Suočimo se s tim, u pravu je."

Fanovi će sada doći na svoje, jer će u Vukovima gledati dvojicu ljepotana zajedno, a uskoro će im se ostvariti još jedna želja – i Pitt i Clooney potpisali su ugovore za snimanje četvrtog filmskog nastavka o avanturama Dannyja Oceana i ekipe, a tko posebno voli Matta Damona treba znati da je jednako učinio i on.

Linker
20. travanj 2024 02:47