U zagrljaju

Najslađa podrška s tribina: Iva i maleni Adrian bodrili su Brunu Petkovića

Nakon pobjede i osvojene titule prva, dinamovci su potrčali u zagrljaj bližnjima koji su ih pratili s tribina. Pažnju je privukla i zaručnica našeg reprezentativca, Iva Šarić.

Hrvatski nogometni reprezentativci nižu uspjehe i na domaćem terenu, pa je tako na Maksimiru ove nedjelje Dinamo slavio pobjedu protiv Velike Gorice i osvojeni naslov prvaka. Nogometaš Bruno Petković branio je boje Dinama, a imao je i potporu s tribina.

Zaručnica Iva Šarić i njihov dvogodišnji sin Adrian bili su među navijačima - Iva je utakmicu pratila u opuštenoj kombinaciji, trapericama i bijeloj potkošulji, a maleni Adrian kojeg je Bruno nosio u naručju nakon pobjede nosio je plavi dres. Iva Šarić najčešće bodri Brunu s tribina pa je tako bilo i za vrijeme trajanja svjetskog nogometnog prvenstva. Iva, uz Adriana, ima i dva sina - desetogodišnjeg sina Carlosa i dvije godine mlađeg Leona, iz braka s nogometašem Jerkom Lekom. Dječaci su također obožavatelji nogometa te treniraju nogomet. Inače, Iva i Bruno zajedno su od 2019. godine, a upoznali su se tijekom HTV-ove emisije Klub 7, u kojoj je Iva intervjuirala dinamovca. O zarukama se ne zna mnogo pa nije poznat niti datum njihova vjenčanja.

image

Iva Šarić na utakmici Dinama

RONALD GORSIC CROPIX
image

Bruno petković i sin Adrian

RONALD GORSIC CROPIX

"Kod nas vladaju red, rad i disciplina. Carlos i Leon treniraju nogomet i stalno su na utakmicama, turnirima i putovanja izvan Hrvatske, a pritom su obojica odlikaši. Adrian je još mali i ima totalno drukčiji ritam od njih. Cijeli dan mu je igra. Zaista je potrebna dobra logistika da se sve obaveze uspješno i na vrijeme završe", priznala nam je Iva u nedavnom intervjuu za magazin Gloria. Otkrila je tada i da je Bruno super tata, sto posto uključen u sve.

"Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju.", rekla nam je Iva.

Linker
25. travanj 2024 11:59