nije dugo čekao

Najseksi muškarac svijeta ipak je našao ‘ranjivu i poniznu‘ ženu: Ljubi 16 godina mlađu glumicu

Nakon što je izlistao zahtjeve kakva bi trebala biti njegova savršena partnerica, otkriveno je da glumac već godinu dana ima novu ljubav u životu.

U iscrpnom intervjuu za People, koji ga je proglasio najseksi muškarcem za 2022. godinu, 41-godišnji glumac Chris Evans otkrio je štošta, pa i o privatnom životu.

Po njegovim odgovorima da bi se htio skrasiti te da od parterice traži da bude "ranjiva i ponizna", moglo se zaključiti da takvu još nije našao. Ipak, mediji ga već neko vrijeme povezuju s 25-godišnjom portugalskom glumicom Albom Baptistom iako nikada nije priznao da su u vezi.

image

Alba Baptista

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

No, sudeći prema nepoznatom izvoru za People, Evans već godinu dana izlazi s Baptistom i stvar je "prilično ozbiljna". "Oni su zaljubljeni i Chris nikad nije bio sretniji. Obožavaju je i njegova obitelj i prijatelji", rekao je izvor.

Alba Baptista glumila je u ovogodišnjem filmu "Mrs. Harris Goes to Paris", govori pet jezika te je kći inženjera i prevoditeljice. Osim toga je i humanitarka - 2018. je radila u sirotištu u Kambodži s fokusom na obrazovanje te je prošle godine osvojila nagradu Shooting Star na Berlinskom filmskom festivalu.

image

Alba Baptista glumila je u filmu Mrs. ‘Harris Goes to Paris‘.

AGEN/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Evans je ovog tjedna proglašen najseksi muškarcem na svijetu te je za People rekao da je trenutačno vrlo zadovoljan životom kakvim živi, fokusiran na ravnotežu između poslovnog i privatnog života i provodi što je moguće više slobodnog vremena s voljenima.

"To je apsolutno nešto što želim. Ženu, djecu, izgradnju obitelji. Kad čitate o većini najboljih umjetnika, bilo da se radi o glumcima, slikarima, piscima, većina njih priznaje da nije posao ili djelo koje su napravili ono na što su najponosniji, već odnosi i obitelji koje su stvorili, ljubav koju su pronašli, ljubav koju su dijelili. Tako je i kod mene. Te stvari su najvažnije. Volim ideju tradicije i ceremonije. Imao sam puno toga u svom životu tako da ideja o stvaranju obitelji trenutno zvuči najbolje", otkrio je Evans te rekao da je s godinama postao bolji partner te se ne voli svađati niti povisivati ton.

image

Evans je proglašen najseksi muškarcem 2022. po izboru Peoplea.

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

"Smatram da je određena razina poniznosti seksi. Mislim da je vrlo mudro prepoznati da možda ne znate sve. Mudro je prepoznati da ste možda u krivu", dodao je glumac koji je prije Baptiste hodao s kolegicama Jenny Slate, Minkom Kelly i Jessicom Biel.

Linker
24. travanj 2024 17:23