govorio o budućnosti

Najseksi muškarac na svijetu želi se ‘skrasiti‘, ali samo uz ranjivu i poniznu partnericu

Chris Evans za sebe kaže da je romantičan, ne voli se svađati te se veseli braku i djeci.

Američki glumac Chris Evans, najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike, proglašen je najseksi muškarcem 2022. po izboru magazina People. Proglašenje se emitiralo sklopu emisije "The Late Night Show Stephena Colberta", no Evans nažalost nije mogao prisustvovati preuzimanju titule jer je bio na snimanju filma "Red One".

Međutim, People je iskoristio priliku za intervju s Evansom koji je progovorio o budućim planovima i željama, posebice kada je riječ o obitelji.

Glumac je rekao da želi dati prioritet zdravoj ravnoteži između poslovnog i privatnog života i provoditi što je više moguće vremena kod kuće i sa svojom obitelji u Bostonu.

"Kada je riječ ulogama, bitnije je pitanje gdje se film snima. Prestar sam da bih šest mjeseci živio iz kofera i ušao sam u ljepšu fazu u kojoj sam sretan što sam kod kuće", rekao je Evans.

Iako je trenutno vrlo zadovoljan svojim životom, veseli se budućnosti u kojoj vidi brak i djecu.

"To je apsolutno nešto što želim. Ženu, djecu, izgradnju obitelji. Kad čitate o većini najboljih umjetnika, bilo da se radi o glumcima, slikarima, piscima, većina njih priznaje da nije posao ili djelo koje su napravili ono na što su najponosniji, već odnosi i obitelji koje su stvorili, ljubav koju su pronašli, ljubav koju su dijelili. Tako je i kod mene. Te stvari su najvažnije. Volim ideju tradicije i ceremonije. Imao sam puno toga u svom životu tako da ideja o stvaranju obitelji trenutno zvuči najbolje", otkrio je Evans.

Glumac također kaže da je puno bolji partner sada nego u mlađim godinama, dijelom zahvaljujući godinama i iskustvu, ali i zato što je bolji u prepoznavanju područja za osobni rast i poboljšanje. Inače, glumac je prije hodao s glumicama Jenny Slate, Minkom Kelly i Jessicom Biel, a sada ga se povezuje s portugalskom glumicom Albom Baptistom, iako nije potvrdio da su u vezi.

image

Chris Evans kao Kapetan Amerika

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

"Svi mi imamo obrasce, prekidanja ili prtljagu koji se ponavljaju i odjekuju, tako da sam doista uspio prepoznati što trebam poboljšati i što funkcionira. Također, stvarno vidim vrijednost i snagu iza riječi ‘oprosti‘. Ako ste sposobni u tim ranjivim trenucima ostati smireni i slušati te reći da vam je žao čak i ako mislite da niste učinili ništa loše iz vaše perspektive, mislim da to otvara vrata na vrlo zdrav način", poručio je glumac koji kod partnerice najviše cijeni ranjivost i poniznost.

Također je otkrio da se ne voli svađati, niti povisivati ton, a kamoli emocionalno manipulirati. "Smatram da je određena razina poniznosti seksi. Mislim da je vrlo mudro prepoznati da možda ne znate sve. Mudro je prepoznati da ste možda u krivu", kaže Evans koji je prilično sentimentalan i lako zaplače.

"Na dobru pjesmu, lijep zalazak sunca, da, moje emocije ključaju", priznao je glumac te dodao da će titula najseksi muškarca 2022. najviše razveseliti njegovu majku.

Linker
19. travanj 2024 08:27