PROFIMEDIA
Luda zabava

Najneobičniji baby shower: Ireland pozvala mamu i prijateljice u striptiz bar

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina čeka svoje prvo dijete, djevojčicu koju će nazvati Holland.

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina čeka svoje prvo dijete, djevojčicu koju će nazvati Holland.

Kim Basinger je vrlo uzbuđena što će postati baka. Legendarna glumica veselila se zajedno s kćeri Ireland Baldwin i njenim partnerom, na tradicionalnom "baby showeru", odnosno darivanju za dijete, koje je par održao na vrlo netradicionalnom mjestu - u striptiz klubu.

Osebujna Ireland i njen partner glazbenik RAC darivanje svog djeteta organizirali su u klubu za odrasle. Buduća majka odijenula se u skladu s temom, nosila je čipkasti komplet donjeg rublja brenda Victoria‘s Secret. Svima je pokazala svoj trudnički trbuh, a izgled je začinila ružičastom perikom.

Klub su napunili mnoštvom balona, među kojima je i popularni lik Hello Kitty, torta je bila u skladu s tematikom, a striptizete koje su zabavljale društvo su imale umjetne trudničke trbuhe. Ireland je također plesala s njima, a po svuda su bile novčanice od jednog dolara. Atmosfera u klubu Jumbo‘s Clown Room bila je vesela, pokazuju to apsolutno sve fotografije.

image

Ireland Baldwin i dečko RAC stižu na zabavu

HEDO/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Bebin prvi ekstravagantni posjet striptiz klubu", napisala je Ireland uz fotografije koje je objavila na Instagramu. "Najzgodnija baka ikad", komentirala je kasnije Alaia Baldwin, rođakinja Ireland.

Osim slavne bake i ostatak gostiju bio je dosta poznat: među njima su bile Sailor Brinkley Cook, Rumer Willis, rođakinja Alaia (inače sestra Hailey Bieber), a sve su dame poštovale temu zabave - "ekstravaganza u striptiz baru".

U ranijim medijskim gostovanjima Ireland je ponosno otkrila detalje o svojoj trudnoći. Poznato je da očekuje djevojčicu, a otkrila je i kakvo neobično ime će joj dati. "Nazvat ćemo je Holland", kazala je kći dvoje glumaca. Holland je engleski naziv za Nizozemsku. Istaknula je kako je ona dobila ime po Irskoj - zemlji predaka njenog oca Aleca Baldwina. "Ja sam Ireland, tako da smo odabrali ime još jedne zemlje, jer smo htjeli ostati dosljedni. A i volim glumicu Holland Taylor. Oduvijek mi se sviđalo to ime, otkako sam bila mala, smatrala sam to vrlo profinjenim i predivnim imenom, tako da ćemo odabrati Holland", otkrila je buduća majka.

image

Kim Basinger i dečko Mitch Stone stižu i strip-klub

HEDO/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 23:01