Taylor Swift The Eras Tour

 CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Strah i trepet

Najmoćnija žena svjetske scene? Zbog Taylor Swift pomaknuli datum izlaska novog ‘Egzorcista‘

Izgleda da su se tvorci "Egzorcista" prepali Taylor Swift i zbog izlaska njenog dokumentarca pomaknuli su datum početka prikazivanja.

Izgleda da su se tvorci "Egzorcista" prepali Taylor Swift i zbog izlaska njenog dokumentarca pomaknuli su datum početka prikazivanja.

Zvijezda Taylor Swift što god da dotakne pretvara u zlato. Niže hit za hitom, puni stadione diljem svijeta, a sada svoju dominaciju seli i u kino dvorane. Doduše samo u Sjevernoj Americi, ali i to je bilo dovoljno da "utjera strah u kosti" tvorcima filma "The Exorcist: Believer" pa da zbog njezinog dokumentarca pomaknu datum izlaska filma.

Nakon što je pjevačica u četvrtak na Instagramu objavila da njezin dokumentarac "The Eras Tour" u sjevernoamerička kina dolazi 13. listopada, na isti dan kad je planiran izlazak novog "Egzorcista", tvorci hororca morali su brzo reagirati i pomaknuti premijeru filma za 6. listopada kako ne bi došlo do preklapanja. Iako nisu službeno potvrdili da je razlog pomicanja datuma strah od neuspjeha, jasno je da će Taylor u kina privući veliki broj ljudi, osobito onih koji nisu mogli doći do ulaznica za turneju koje su se rasprodavale u rekordnom roku. Stoga se ovaj korak nametnuo kao jedini logičan žele li odmah po izlasku ugrabiti svoj dio kolača.

U prilog tvrdnji treba dodati i Twitter objavu Jasona Buma, producenta filma, koji je kroz šalu pomicanje datuma komentirao naslovom Taylorinog velikog hita "Look what you made me do!" Kako bi dodao još malo humora objavi, uključio je i #taylorwins aludirajući da nema smisla boriti se s ovom pjevačicom za naklonost publike jer je vrlo jasno tko bi u tom dvoboju na kraju pobijedio.

Pjevačica se još nije oglasila na ovu temu, a objava kojom najavljuje izlazak dokumentarca u manje od 24 sata prikupila je više od 6 milijuna lajkova. "The Eras Tour je bila najznačajnije iskustvo u mom životu do sada i presretna sam što vam mogu reći da će uskoro doći i na velika platna" napisala je Taylor i potaknula pratitelje na pjevanje i plesanje tijekom projekcije, a uz to ih je pozvala da u kina dođu u odjevnim kombinacijama s turneje i s narukvicama prijateljstva koje su zaludile njenu publiku, ali i brojna slavna lica koja su na njenim koncertima viđena i s po nekoliko komada na svakoj ruci. U isto vrijeme stranice na kojima se već sad mogu nabaviti ulaznice morale su se dobro pripremiti za navalu koja slijedi. Tako je najveći lanac kina na svijetu, AMC, pojačao svoju web stranicu i servere za čak 5 puta očekujući najveći broj kupaca ikada.

Linker
28. travanj 2024 10:07