ANGELA WEISS AFP
MET GALA

Najglamuroznije otkrivanje trudnoće: ‘Nisam mogla ni zamisliti bolji trenutak od ovog‘

Uz tenisačicu Serenu Williams koja je na Met Gali otkrila da je ponovno trudna, i manekenka Karlie Kloss otkrila je sretne vijesti.

Uz tenisačicu Serenu Williams koja je na Met Gali otkrila da je ponovno trudna, i manekenka Karlie Kloss otkrila je sretne vijesti.

Poznata manekenka i bivša Viktorijina anđelica, Karlie Kloss prvi put je kao trudnica prošetala crvenim tepihom jer je u vrijeme prve trudnoće vladala pandemija pa je, kako kaže, trudničke dane provela zatvorena u kući u trenirci i s pundžom.

"Ovo je jako poseban trenutak. Nisam znala kako stilizirati trudnički trbuh jer mi je prvi put, ali u svakom slučaju nisam mogla ni zamisliti bolji trenutak od ovog za otkrivanje trudnoće", izjavila je Karlie koja je u ožujku 2021. prvi put rodila. Ona i njezin suprug tada su postali roditelji malenog Levija Josepha.

image
ANGELA WEISS AFP

Karlie je na ovogodišnju Met Galu stigla u društvu supruga Joshue Kushnera, a odabrala je crnu kreaciju kuće Loewe prošaranu biserima. Uska haljina, koju je dopunila bisernom ogrlicom i remenom, isticala je njezine obline dok je pozirala s kosom zalizanom u dugački konjski rep. Dizajner brenda Loewe, Jonathan Anderson dizajnirao je haljinu po uzoru na model iz kolekcije Karla Lagerfelda iz 1983. godine čiji je bogati opus tema ovogodišnje Met Gale.

image
ANGELA WEISS AFP
image
JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES VIA AFP

Dugačka raskošna haljina bila je samo za crveni tepih jer 30-godišnja Kloss se preodjenula za afteryparty u puno udobniju haljinu u kojoj se nije ustručavala pokazati duboki dekolte i gole noge. Sjajna kratka crna haljinu dodatno joj je istaknula trudnički trbuh, a look je zaokružila crnim gležnjačama. I na afteru ju je za ruku držao suprug za kojeg se udala 2018. na intimnoj ceremoniji u New Yorku, a u vezi su od 2012. godine. Inače, Karlie je obiteljski povezana s dinastijom Trump budući da je njezin suprug šogor Ivanke Trump, kćeri Donalda Trumpa.

image

Drugi look bio je mnogo upečatljiviji

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 14:07