Mila Kunis i Ashton Kutcher

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Ekološki osviješteni

Na zadatku: Mila Kunis i Ashton Kutcher dva sata čistili plažu u Los Angelesu

Glumački par koji se upoznao na snimanju serije "Lude sedamdesete" uhvaćen je kako čisti smeće s plaže.

Glumački par koji se upoznao na snimanju serije "Lude sedamdesete" uhvaćen je kako čisti smeće s plaže.

Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher snimljeni su na jednoj plaži u Los Angelesu kako skupljaju smeće. Par je nosio rukavice, a u rukama su držali velike vreće. Za čišćenje su izdvojili dva sata, a sudeći prema fotografijama nisu im smetali paparazzi i bili su dobro raspoloženi.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je inače sa svojom djecom u jednom od izviđačkih klubova pa redovito sudjeluju u njihovim aktivnostima. Doduše, u njima ih se sve češće može uhvatiti nakon što su nedavno postali jedan od najomraženijih parova u javnosti. Naime, saznalo se da su slali pisma podrške i zalagali se za svog kolegu iz serije "Lude sedamdesete" Dannyja Mastersona koji je bio optužen za silovanja te je na kraju dobio 30 godina do doživotne kazne.

U svom pismu koje je poslao sucu Ashton je hvalio svog prijatelja i kolegu iz spomenute serije kao izvanredno ljudsko biće koje mu je pomoglo da se drži podalje od droge. No ni njegovo pismo, ni pismo njegove supruge Mile Kunis kao i ostalih kolega, nije pomoglo glumcu. Nakon što se saznalo za pisma, glumački par se našao u nemilkosti obožavatelja. Optužili su ih da podržavaju seksualnog predatora, a oni su se probali ispričati putem video poruke u kojoj su objasnili da ničime nisu omalovažavali njegove žrtve.

Glumac je ubrzo nakon skandala objavio da se povlači s mjesta predsjednika uprave Thorna, organizacije koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja djece, koju je osnovao 2009. godine s tadašnjom suprugom Demi Moore.

"Žrtve seksualnog zlostavljanja bile su oduvijek ušutkivane, a izjava koju sam predao još je jedan bolan primjer ispitivanja žrtava koje su bile dovoljno hrabre da podijele svoja iskustva. Nakon što smo moja supruga i ja proveli nekoliko dana u osobnom razmišljanju i razgovorima s preživjelim žrtvama nasilja te zaposlenicima i vodstvom u Thornu, odlučio sam da kao odgovorna osoba moram podnijeti ostavku na mjesto predsjednika uprave. Ne mogu dopustiti da moja pogreška u prosudbi odvrati pažnju od naših napora i djece kojoj služimo", napisao je u svojoj ostavci. Kutcher se također ispričao žrtvama seksualnog napada i onima koji su stali u njihovu obranu.

Linker
26. travanj 2024 20:22