‘PROSLAVA ŽIVOTA‘

Na sprovod milijardera koji je iznenada umro u Hrvatskoj stigli Kim Kardashian, J.Lo i Affleck

U čast pokojnom poduzetniku J.R. Ridingeru holivudske zvijezde su pjevale, plesale i nazdravljale pićem na ‘slavlju života‘ u Miamiju.

U subotu navečer u Miami je održan sprovod J.R. Ridingera, biznismena i člana visokog društva, koji je početkom rujna preminuo od plućne embolije na jahti u Hrvatskoj. Sprovod je bio zamišljen kao "proslava života" poznatog poduzetnika, a među ožalošćenima su bila i brojna poznata imena iz svijeta showbiznisa.

image

Kim je bila od glave do pete u Balenciagi

LDFL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ceremonija se održala u Faena Forumu, a Kim Kardashian stigla je od glave do pete obučena u Balenciagu. Reality zvijezda nosila je dugu, pripijenu crnu haljinu u kombinaciji s blještavim statement naušnicama i velikim futurističkim naočalama, a u ruci je držala srebrnu šljokičavu torbicu.

image

J.Lo i Ben odlučili su se klasične crne kombinacije

THE MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, Kim je bila Ridingerova dugogodišnja prijateljica, a nakon njegove smrti posvetila mu je dirljivu objavu i poručila kako će uspomene s njim čuvati vječno.

Supružnici Jennifer Lopez i Ben Affleck došli su u nešto klasičnijim izdanjima, a s njima je bila i Jenniferina kći Emme. Jen je odabrala usku crnu haljinu dubokog dekoltea s naramenicama, a Ben klasično crno odijelo.

image

Lopez je zapjevala s Alicijom Keys

ROMAIN MAURICE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Glumac Jamie Foxx

ROMAIN MAURICE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Lopez je igrala važnu ulogu u "proslavi života" jer je u jednom trenutku zapjevala okupljenima dok je kantautorica Alicia Keys svirala na klaviru. Gosti su zajedno pjevali, plesali i nazdravljali čašama pića pokojnom poduzetniku.

Od Ridingera su se također oprostili i glumci Jamie Foxx i Emilio Estevez, te glazbenici Ja Rule i DJ Khaled.

Podsjećamo, Ridinger i njegova supruga Loren zajedno su osnivali "Market Americu", multimilijunsku marketinšku tvrtku koja je godinama sponzorirala mnoge glazbene i sportske događaje.

Linker
16. travanj 2024 11:11