EMOTIVNI OPROŠTAJ

Na Massimovom profilu osvanula je dirljiva poruka: ‘Toliko si volio Božić...‘

Kod koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu brojni su Massimovi obožavatelji ostavili kamenčiće, lampione i cvijeće, a njegovi najmiliji javili su se s emotivnom porukom.

U petak nas je napustio mnogima omiljeni pjevač Massimo Savić, izgubivši borbu s karcinomom pluća. Njegov odlazak iznenadio je domaću javnost, jer rijetko je tko znao da je Massimo bolestan, a prije samo mjesec dana je napunio zagrebačku Arenu.

Tužnu vijest tada su objavile njegova supruga Eni, s kojom je bio 30 godina u braku, i kći Mirna. Na njegovom službenom profilu u nedjelju je, na sam Božić, osvanula je dirljiva objava.

"Toliko si volio Božić. I tvoje su čestitke bile posebne. Tu smo naša božićna zvijezdo. Čuvamo te. Tvoj mali krug velikih ljudi", pisalo je uz fotografiju brojnih lampiona, cvijeća i kamenčića koje su Massimovi obožavatelji ostavili uz njegovu sliku kraj koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

image

Legendarni glazbenik bit će pokopan u Zadru

MATIJA DJANJESIC/CROPIX CROPIX

Podsjećamo, komemoracija za legendarnog održat će se u petak, 30. prosinca, u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a bit će sahranjen u Zadru. Naime, Massimov otac Sergio vuče korijene iz zadarskog zaleđa, točnije iz Banjevaca u blizini Vranskog jezera, a njegova supruga Eni, rođena Kondić, rodom je Zadranka.

Datum sahrane još poznat, ali zna se da je Massimova želja bila da bude kremiran, piše Slobodna Dalmacija.

Linker
18. travanj 2024 14:30