Mlada je blistala

Na bajkovitoj Korčuli: Oženili se naš proslavljeni tenisač Mate Pavić i Katarina Jurkin

Tenisač i nekadašnja druga pratilja na izboru za Miss uplovili su u bračnu luku.

Na prekrasnoj lokaciji otoka Korčule naš proslavljeni tenisač, 30-godišnji Mate Pavić i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Jurkin izrekli su sudbonosno "da". Iako se mladenci još nisu pohvalili, uzvanici su na društvenim mrežama objavili fotografije na kojima se vidi da je mlada blistala u bijeloj vjenčanici.

Fotografiju novopečenog bračnog para prvi je na Instagram storyju objavio tenisač Nikola Mektić. Na njoj nasmiješeni Mate i Katarina kao upravo vjenčani izlaze pred svoje uzvanike. Mlada je blistala u elegantnoj bijeloj vjenčanici srcolika izreza i tankih naramenica, a profinjenu frizuru niske punđe upotpunila je dugačkim bijelim velom. Mate je pak odjenuo crno odijelo, a bijeloj košulji je dodao jednostavnu leptir mašnu. Katarina je uz decentan nakit u rukama nosila prekrasan buket bijelih ruža.

image
INSTAGRAM

Katarina i Mate zaručili su se ovog proljeća kad se lijepa Zagrepčanka sretnom viješću pohvalila na društvenim mrežama. Otkrilo se tada da je Mate svoju odabranicu zaprosio upečatljivim dijamantnim prstenom s okruglim kamenom te da se sve odvijalo za vrijeme njihova zajednička odmora u Madridu. "Mrs. to be (uskoro gospođa)", napisala je tada Katarina uz fotografiju na kojoj ponosno pokazuje prsten držeći tenisača za ruku.

image

Par se zaručio u Madridu

INSTAGRAM/KATARINA JURKIN

Splitski tenisač nedavno je osvojio svoj šesti Grand Slam naslov u seniorskoj konkurenciji i time stigao na korak od hrvatskog rekordera Ivana Dodiga koji ima jedan više, čime se upisao u anale hrvatskog bijelog sporta. No novi bračni par svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, a Katarinu nemamo priliku često vidjeti na događanjima. Ipak, na društvenim mrežama znaju povremeno podijeliti pokoji zajednički trenutak, a najčešće su u pitanju idilični trenuci s putovanja. U ekskluzivnom razgovoru za Gloriju, Pavić je otkrio kakav je u vezi: "U vezi sam tipični horoskopski Rak, pažljiv i romantičan, djevojku volim iznenađivati cvijećem i raznim sitnicama. S druge strane, ona mora imati puno razumijevanja za moju karijeru" rekao je tada.

Linker
12. travanj 2024 10:01