TOP ILI FLOP?

Muškarci užasnuti trendom Hailey Bieber: ‘Moja baka ima takve nokte‘

Pripremite se za još jedan trend noktiju za koji još niste čuli, a prva ga je proslavila plavokosa supruga Justina Biebera! Dok su žene oduševljene njenom manikurom, muškarci nisu štedili riječi na društvenim mrežama!

Američka manekenka Hailey Bieber pokazala je obožavateljima svoju novu manikuru baš u pravo vrijeme za jesen. Iako smo je dosad navikli gledati s bijelom french manikurom, ovog puta se odlučila za brownie tonove. U novom TikTok video isječku, 25-godišnjakinja je pokazala novi trajni lak.

"Znam da ste umorni od toga da stalno mijenjam nokte, ali... nokti s glazurom u obliku čokoladnih krafnica stvarno mi pristaju ove jeseni", napisala je Bieber.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

Njene obožavateljice očito su bili oduševljene ovim trendom pa su je odmah pohvalile u komentarima.

"Moja životna filozofija je jednostavna, što god Hailey Bieber radi... Ja radim", napisala je jedna obožavateljica dok je druga napisala: "Hailey, molim te, plati i moje nokte jer jednostavno ne mogu pratiti tvoje trendove", a treća je napisala: "Krafnice glazirane čokoladom, wow odlična fora!‘‘

S druge strane, muškarcima se nikako nije svidio njen potez, a njihovi komentari su tek urnebesni!

"Moja baka je započela ovaj trend hunnayyy", napisao joj je jedan korisnik Instagrama dok se drugi našalio: "Ha-ha i ja želim ovakve bakine nokte, baš su prekrasni!"

Bieber se sa ‘‘glaziranim krafnicama" pojavila još na Met Gali 2022. Trend je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama te je postao toliko popularan da je čak i glumica Vanessa Hudgens nalakirala nokte na isti način.

Manekenka je od tada eksperimentirala s različitim osnovnim bojama, poput ljubičaste i sive, a za ovaj trend tvrdi da jednom kad ga probate, možete postati ovisni jednako kao i ona. Tko zna! Možda ćemo kasnije ove jeseni vidjeti djevojke kako luduju za ovakvom manikurom.

Linker
16. travanj 2024 17:52