ZABRANA PRILASKA

Muškarac i žena uhodili slavnu pjevačicu u njezinom domu, uznemirujuće je što su radili

Huguette Nicole Young navodno uhodi pjevačicu od 2009., a na njezin je posjed u posljednji pet godina došla gotovo 20 puta.

Pjevačica i voditeljica popularnog talk showa Kelly Clarkson već je duže vrijeme na meti dvoje uhoda, koje su se opetovano pojavljivale na njezinom posjedu u Los Angelesu i izazivale nerede. U četvrtak je konačno dobila dugoročnu pravnu zaštitu te je Victoru Fernandezu i Huguette Nicole Young izrečena trajna zabrana prilaska Kelly na sljedećih pet godina.

Youngu i Fernandez zabranjeno je uspostavljanje bilo kakvog kontakta s Kelly ili njezinom djecom, sedmogodišnjom River Rose i šestogodišnjim Remingtonom Alexanderom te se moraju držati najmanje 100 metara od njih, izvijestio je TMZ.

image

Uhode idućih pet godina ne smiju prići pjevačici ni njezinoj djeci

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kelly je izjavila kako se Huguette Nicole Young pojavila ispred njezinog doma gotovo 20 puta u posljednjih pet godina. Često je ostavljala darove i poruke, a nastavila je dolaziti čak i nakon što joj je izdana privremena zabrana prilaska. Jedna od Kellyinih pratećih vokala tvrdi kako je Young počela proganjati pop zvijezdu još 2009. godine.

image

Kelly je na meti uhoda već gotovo 15 godina

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Drugi stalker Victor Fernandez također se vraćao u dom pjevačice više puta, a na Dan zahvalnosti zaustavio se kraj njezinih sigurnosnih vrata u kamionu, pozvonio i rekao kao je došao vidjeti Kelly. Uz to, Clarksonin sigurnosni tim kaže da je fotografirao vozilo u kojem su bila njezina djeca.

Linker
25. travanj 2024 21:03