CRY-OLIVIER HUITEL-LUIS SANCHEZ./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA CRY-OLIVIER HUITEL-LUIS SANCHEZ./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
I to je moguće

Može li rastava braka biti - sretna? Ricky Martin i Jwan Yosef izvrstan su primjer

Kada se partneri vole i poštuju, kraj odnosa ne može a ne biti - civiliziran.

Kada se partneri vole i poštuju, kraj odnosa ne može a ne biti - civiliziran.

Jedna od najvećih latino pop-zvijezda Ricky Martin i njegov sada već bivši suprug iznenadili su sve kada su prije četiri tjedna najavili svoj rastavu braka nakon šest godina. Otada je Martin bio na turneji diljem Europe ali i na odmoru sa svojim četrnaestogodišnjim sinovima blizancima koje je dobio kao samohrani roditelj prije braka s Jwanom Yosefom. On je pak bio van medijskog radara otkad je vijest procurila.

image

Prije sedam goodina, Ricky sa sinovima Matteom i Valentinom te tadašnjim dečkom Ywanom.

KOI SOJER, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA KOI SOJER, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Ipak, časopis posvećen LGBTIQ zajednici "Out" nedavno je prenio dva odvojena intervjua koja su bivši partneri dali za različite medije o tome kako su sada te kako proces rastave braka ide. Švedsko-sirijski umjetnik Jwan Yosef je, uhvaćen u šetnji gradom, izgovorio da se osjeća dobro i zadovoljno te da su i djeca sretna i zadovoljna, dok je Martin dao puno opširnije izjave. Progovorio je o tome kada i kako se brak krenuo raspadati te kada će, ako će, biti ponovo spreman za ljubav.

"Kada je javnost saznala, mi smo već bili na kraju oporavka. Jwan i ja ćemo uvijek biti obitelj. Imamo dvoje djece koje ćemo skupa odgajati. Na ovu smo se situaciju pripremali još od vremena prije pandemije.”- rekao je Martin.

Bivši partneri u braku su dobili kćer Luciju (4) i sina Renna (3)— uz Martinove blizance koje je dobio dok je još bio samac. Kada se brak krenuo raspadati, po Martinovim riječima, dvojac se trudio njihove intimne probleme i sukobe ne izlagati pred djecom, već su to riješili unutar četiri zida, razgovorom.

Martin se čak i duhovito osvrnuo: "Rekao sam Jwanu da bismo trebali napisati knjigu o tome kako se pravilno rastati. Dapače, ako se netko razvodi, trebali bi doći nama na razgovor jer očito imamo formulu. Bilo je puno jednostavnije nego što smo mogli zamisliti, ali treba uzeti u obzir da smo si mi dali vremena i mira u tom procesu."

Ipak, unatoč solidnom rastanku, popularni pjevač nije još spreman za novu ljubav, iako tu mogućnost ne isključuje: "Polako! Trajali smo gotovo osam godina. Želim naučiti uživati sam. Želim uživati u životu. Istina je, vidim se u novoj ljubavi, u novom odnosu. Volim taj osjećaj zaljubljenosti, volim biti u vezi. Volim se buditi obasut poljupcima, doručkom. Volim zajedništvo."

Inače, Martin uskoro nastupa s Enriqueom Iglesiasom u Dominikanskoj Republici i to ni manje ni više nego sa - simfonijskim orkestrom. Promjene su očito zahvatile sve sfere života ovog obožavanog pjevača.

Linker
27. travanj 2024 06:25