Neslavno slavan

Moglo bi vas iznenaditi što je Beckhamov sin okrivio za svoju propast na svim poljima

Brooklyn Beckham sada želi biti kuhar, pokrenuo je kulinarski show ‘Cookin With Brooklyn‘, a reakcije su podijeljene.

Do sada je Brooklyn Beckham uspio u specifičnoj "disciplini" za koju treba imati rijedak talent. Upropastio je sve čega se prihvatio, od tinejdžerskih dana do danas. Događa se, naime, da povlašteni nasljednici slavnih parova ne uspiju ostvariti obiteljske ambicije, ali takvima obitelj na kraju pronađe profesionalnu aktivnost koju neće zeznuti. Međutim, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama svojevrsni je fenomen. Što god pokušao raditi, brzo gubi interes ili ga netko iz branše kojom bi se oduševio pristojno zamoli da prestane i makne se jer nema smisla (ni uz svesrdno guranje njegove obitelji).

Netko bi se zbog neuspjeha povukao u svoja četiri zida ili napisao knjigu o tome kako je biti obiteljska crna ovca, ali ne i Brooklyn Beckham. On je dao intervju magazinu Bustle i ustvrdio da mu ništa ne ide jer je astrološka Riba. Kako se pripadnici tog znaka smatraju senzibilnim dušicama, Brooklynu je ta osobina Riba "kriva" za sve. Tvrdi da zato nije postao uspješan nogometaš kao njegov otac.

image

Pokušao je s nogometom, nije išlo.

PABLO NIEMAN **WORLDRIGHTS**/MOST WANTED PICTURES/PROFIMEDIA

"Pun sam tjeskobe. Pokušao sam živjeti u skladu s onim što me je moj tata učinio, trudio sam se izgraditi svoj put. Međutim, ja sam Riba. Jako sam osjetljiv", rekao je ciljajući na činjenicu da nije primljen u prestižnu nogometnu akademiju "Arsenal Football Club" kada je imao 15 godina - jer su mu rekli nema talenta.

Njegov otac David Beckham "razletio" se ne bi li ga nečemu podučio i omogućio mu priliku za koju bi talentiraniji sportaši bez veza vjerojatno bili spremni ubiti, međutim, pokazalo se da Brooklyn ima dvije "lijeve" noge.

image

Brooklyn Beckham na snimanju kampanje za Burberry.

SPLASH NEWS/BURBERRY/SPLASH/PROFIMEDIA

Kad nije išlo sa sportom, okrenuo se umjetnosti. Na društvenim mrežama pompozno je objavio da se upisao na glasovitu njujoršku Školu za umjetnost i dizajn Parsons jer želi biti fotograf. Ostao je samouk jer nije uspio završiti ni prvu godinu. Javnost je ismijala njegovu knjigu fotografija objavljenu 2017., a kad ga je prije šest godina Burberry’s angažirao snimiti kampanju, modni fotografi javno su prozvali nadobudnog tinejdžera da im ne otima im poslove preko veze, objavio je Guardian.

U međuvremenu se oženio Nicolom Peltz, glumicom u usponu i odnedavno redateljicom. I nju je uspio razočarati: morala ga je izrezati iz redateljskog prvijenca, drame Lola James jer ni jednu rečenicu koju mu je dala izgovoriti u kadru nije odradio kako treba.

image

Sad se prihvatio kuhače.

VOGUE/FERRARI/PROFIMEDIA

Sada je odlučio da je kuhanje ono što mu treba. Pokrenuo je internetsku kulinarsku emisiju Cookin‘ With Brooklyn u kojoj pred kamerama radi (kuha) u etabliranim restoranima. Reakcije su zasad podijeljene.

Premda se zvijezda showa bogato oženila (njegov punac Nelson Peltz je milijarder), u toj obitelji očekuju se da sam zaradi za život. Njegovi roditelji "peru ruke", a zasad se samo supruga Nicola na njegovoj strani. Vidjet ćemo do kada. Izbacivanje iz filma nije dobar znak.

Linker
19. travanj 2024 15:07