30 godina sklada

Modno usklađeni Branko Đurić i Tanja Ribič prošetali crvenim tepihom u Sarajevu

Jedan od najpoznatijih glumačkih parova s ovih prostora nije propustio ni ovogodišnje izdanje Sarajevo Film Festivala.

Modno usklađeni Branko Đurić - Đuro i Tanja Ribič prošetali su crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala. Za tu su prigodu odabrali bijela izdanja pa je Tanja nosila elegantnu haljinu koja je stavila naglasak na njezina ramena i vitku figuru. Haljinu je spojila sa zlatnim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom te decentnom ogrlicom. Branko je pak došao u bijelom odijelu ispod kojeg je nosio tamnoplavu majicu, ali je on, za razliku od elegantne Tanje, nosio tenisice koje su dale opušteni dojam njegovoj kombinaciji.

image
ANTONIO BALIC CROPIX
image
ANTONIO BALIC CROPIX

Ovaj glumački par u ožujku je proslavio 30 godina ljubavi, a ove godine ujedno slave i 25. godišnjicu braka. Sarajevski glumac, redatelj i glazbenik i slovenska glumica upoznali su se u Ljubljani gdje je on došao na kazališno gostovanje te su zajedno glumili u predstavi u kojoj su igrali muža i ženu. "Rekao sam joj da sliči na moju drugu ženu. A kad me upitala koliko sam ih imao, rekao sam joj - jednu" opisao je Đurić početak njihove veze u razgovoru za Gloriju. U zajedničkih 30 godina par je dobio dvije kćeri, Zalu i Elu.

image
ANTONIO BALIC CROPIX

Za tridesetu godišnjicu veze Đurić je supruzi posvetio objavu na Facebooku u kojoj joj je napisao: "Što drugo mogu nego da ti kažem - od sveg srca ti hvala. Hvala za ovih blještavih 30 godina". "Nemam riječi, k‘o ni tada kad je prije 30 godina iskrsla iskra...", odgovorila mu je Tanja Ribič koja je ispričala da ju je Đuro osvojio karizmom, dobrotom i inteligencijom.

Linker
20. ožujak 2024 03:08