Skladan par

Modno usklađeni Ana Gruica i njezin suprug pokorili zagrebačku špicu, stigla i Ana Karamarko

Na zagrebačkoj špici pojavila se i supruga Tomislava Karamara, Ana Karamarko, koju ne viđamo baš često u javnosti, a ulicama u središtu grada prošetala je u društvu njihove kćeri Katarine.

Ni poprilično hladno vrijeme nije omelo brojna poznata lica da subotu prijepodne već tradicionalno provedu na zagrebačkoj špici. Centar grada ponovno je bio nezaobilazna lokacija za mnoge među kojima je bio i poznati splitski bračni par Uglešić. Glumica Ana Gruica Uglešić središtem Zagreba prošetala je držeći se za ruke sa suprugom, poznatim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. I ovog puta par je bio modno usklađen, glumica je na sebi imala smeđu bundu i "poderane" traperice dok je njezin suprug bio odjeven u bež hlače koje su se sjajno stopile s bojom Anine bunde, tamnoplavu vestu i crni kaput.

image

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić

JOSIP MOLER CROPIX

Na zagrebačkoj špici pojavila se i supruga Tomislava Karamara, Ana Karamarko, koju ne viđamo baš često u javnosti, a ulicama u središtu grada prošetala je u društvu njihove kćeri Katarine. Ana je i ovog puta privlačila pozornost svojom predivnom kovrčavom kosom, a za dnevni izlazak s kćeri odlučila je odjenuti tamnoplavu "čupavu" bundu i traperice.

image

Ana Karamarko s kćeri Katarinom

JOSIP MOLER/CROPIX

Pažnju je plijenila i Olja Vori, supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija. Olja je poznata kao velika ljubiteljica mode pa je i ovog puta na sebi imala ekstravagantnu kombinaciju zbog koje su se mnogi okretali.

image

Olja Vori na špici

JOSIP MOLER/CROPIX

Elegantna i sva u bijelom na špicu je stigla i bivša manekenka i dizajnerica nakita Ivančica Pahor, dok je s druge strane najležernije odjevena došla dizajnerica Anamarija Asanović i to u oversized jakni, trapericama sa crnom kapom na glavi i šarenom maramom oko vrata koja je cijelu kombinaciju učinila zanimljivijom.

image

Bivša manekenka i dizajnerica Ivančica Pahor

JOSIP MOLER CROPIX
image

Dizajnerica Anamarija Asanović

JOSIP MOLER CROPIX

Linker
24. travanj 2024 03:03