ANTHONY HARVEY FOR BIFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Rapsodija u tilu

Modni trijumf glumice kojoj su govorili da je nedovoljno lijepa

Dodjela Nagrada britanskog nezavisnog filma zasjenio je neočekivani potez Florence Pugh kojim je zbacila s ramena raskošni ogrtač od tila.

Dodjela Nagrada britanskog nezavisnog filma zasjenio je neočekivani potez Florence Pugh kojim je zbacila s ramena raskošni ogrtač od tila.

Engleska glumica Florence Pugh svojim je modnim odabirom uspjela zasjeniti nedavnu dodjelu Nagrada britanskog nezavisnog filma. Već ju je osvojila prije pet godina kada je bila nagrađena zbog naslovne uloge u filmu "Lady Macbeth", no ovaj put htjela je, čini se, ostvariti drugačiju pobjedu.

Pojavila se u satenskoj midi slip haljini s potpisom američkog modnog breda Rodarte, ali kreaciju je isprva skrivao raskošan ogrtač od ružičastog tila. Kad ga je dramatičnim pokretom zbacila sa sebe, ukazala se haljina s vintage detaljima od čipke. Nije potrebno posebno spominjati da je glumica izazvala pomutnju među fotografima. Dok su se nadmetali za što bolju poziciju snimanja, zvijezda filma "Ne brini, draga" pozirala im je poput profesionalnog modela.

image

Florence Pugh u haljini branda Rodarte

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dojmljivu kreaciju sestara Kate i Laure Mulleavy, koje stoje iza brenda Rodarte, glumica je upotpunila ogrlicom Tiffany & Co, piercingom na nosu te štiklama s potpisom Aquazzure, piše Daily Mail. Bila je to modna zadovoljština 26-godišnje Engleskinje kojoj su na početku karijere (zlobni) pojedinci prorekli neuspjeh jer je bila "previše obična" i "nedovoljno lijepa".

Spektakularan stajling na dodjeli nagrada BIFA njezina je zadovoljština: cijelu večer pričalo se samo o njoj, koliko je lijepa, nadarena. Ako je nekada slovila za nedovoljno lijepo pače, sada je postala labud čiji modni ukus nadahnjuje.

Linker
27. travanj 2024 21:27