Getty Images
jednom misica uvijek misica

Moderna Pepeljuga: Bila je na dnu sa samopouzdanjem, a onda dobila sve što je poželjela

Nekadašnja Miss svijeta Priyanka Chopra Jonas priznala je kako je u tinejdžerskim godinama tijekom školovanja u Americi prolazila pakao, a to joj je samo dodatno dalo snage za uspjeh. Nedavno je proslavila 38. rođendan i nikada nije bila sigurnija u sebe...

Njezin otac Ashok i majka Madhu Chopra bili su liječnici u indijskoj vojsci. Zbog njihovog posla mnogo se selila, ali to joj nije teško palo jer je imala priliku upoznati cijelu Indiju i njezinu bogatu kulturu. S 13 godina odlazi u Ameriku kod tete na školovanje studirajući zapadnu klasičnu glazbu.
Tamo se susrela s bullingom u školi i sasvim izgubila vjeru u sebe. Jela je u školskom WC-u, tako da je ne bi maltretirali. Jednom prilikom se izborila za sebe i tada si je obećala da je nitko više neće ponižavati...

CANNES, FRANCE - MAY 18:  (EDITORS NOTE: Image has been digitally altered)  Priyanka Chopra attends the screening of
Getty Images
Na Cannesu je šetala uz supruga, a na crvenom tepihu se pojavila u vjenčanici

Posebno je bila vezana za oca, koji je umro 2013. godine. Godinu prije njegove smrti njegovim rukopisom na ruci je istetovirala rečenicu: "Tatina mala djevojčica". Majka joj je ugledna ginekologinja i danas velika podrška u karijeri.

"Bila sam šašavo dijete, bez velikog samopouzdanja. Dolazila sam iz skromnog srednjeg staleža, ali bila sam toliko uporna i vrijedna, danas moje noge prodaju dvanaest brendova", rekla je jednom prilikom Priyanka Chopra Jonas (38) koja je oličenje današnje moderne Pepeljuge.

Image: 529694687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ilpo musto / Alamy / Alamy / Profimedia
ilpo musto / Alamy / Alamy / Profimedia
Nakon što je dobila potvrdu nitko joj nije mogao stati na put...

Nakon tri godine u Americi gdje je nitko ne doživljava i svi je maltretiraju zbog toga što je drugačija majka ju je 2000. godine prijavila na Izbor za Miss Indije, koji ju je odveo do pobjede na Izboru za Miss svijeta.

Laskava titula joj je otvorila vrata glumačkog svijeta.

MUMBAI, INDIA - APRIL 05:  Bollywood actress Priyanka Chopra (L) performs during the Pantaloons Femina Miss India Contest 2009 at the Andheri Sports Complex on April 5, 2009 in Mumbai, India.  (Photo by Ritam Banerjee/Getty Images)
Getty Images
Indiju je bacila na koljena, postala je mega zvijezda....

Njena samouvjerenost nije bez pokrića. Ona zna o čemu govori. Odmah nakon što je okrunjena za Miss Indije i Miss svijeta 2000. godine, otisnula se u glumačke vode. Pojavila se u više od 50 bolivudskih filmova. Dok su tipične indijske junakinje bile nevine i savršene, Chopra se odlučila za uloge na ivici, no glumački rizik joj se isplatio. Među brojnim priznanjima koje je dobila je i Nacionalna filmska nagrada (indijska verzija Oscara) 2008. godine za ulogu u filmu "Fashion".

"Volim učiti i kad želim nešto pokušati, ne plašim se toliko neuspjeha. Ako padneš, a padala sam mnogo puta, zato što si učinila neki rizičan potez, otresi dlanove, ustani sa zemlje i pokušaj nešto drugo", rekla je Priyanka.

'To nije početak kraja za sve što te čeka u životu', rekla je o padu...

TAMPA, FL - APRIL 26:  Priyanka Chopra speaks during the IIFA Master Class at Hilton Tampa Downtown on April 26, 2014 in Tampa, Florida.  (Photo by Gustavo Caballero/Getty Images)
Getty Images
Osim ljepote shvatila je da za uspjeh mora riskirati...

"Sviđaju mi se moje obline i prihvaćam ih. U drugoj polovini dvadesetih godina sam to shvatila i to mi je uvijek bila prednost", rekla je.

Udala se za glazbenika Nicka Jonasa koji je deset godina mlađi od nje. Zbog zaručničkog prstena za Priyanku, 25-godišnji Nick Jonas tražio je da se slavni dućan Tiffany & Co. u New Yorku zatvori na nekoliko sati, kako bi u miru mogao izabrati savršen dijamant za svoju voljenu. Ne moramo naglašavati da je o prstenu iz Tiffanyja sanjala od djetinjstva.

CANNES, FRANCE - MAY 18: (EDITORS NOTE: Image has been digitally altered)  Priyanka Chopra and Nick Jonas at the Martinez Hotel during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 18, 2019 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images
Od svog mlađahnog supruga se ne odvaja...

"Uvijek govorim 'Čovjek snuje, Bog određuje!' pa stoga ne bih kalkulirala oko toga", naglasila je Chopra kad su je pitali želi li djecu, a njezin deset godina mlađi suprug želi još malo uživati u braku prije nego donesu tako veliku odluku.

Bivša misica svijeta i glumica i poznati pjevač Nick Jonas zaručili su se nakon samo dva mjeseca veze.

Njihovo vjenčanje održano je u Indiji u prosincu 2018. i trajalo je nekoliko dana, a mladenka je za tu priliku promijenila čak tri luksuzne vjenčanice.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: (L-R) Priyanka Chopra and Nick Jonas attend the 62nd Annual GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Getty Images
Njihov susret bio je sudbonosan, odmah su znali da je to - to...

'Ljudi će trebati godišnji odmor nakon ovog vjenčanja', našalila se tada glumica.

Upoznavanje za njih je itekako bilo fatalno. Zajedno su došli na Met Gala party 2017. godine, kada ih je spojio dizajner Ralph Lauren, a ubrzo nakon toga su počeli njihovi spojevi, da bi već mjesec dana kasnije jedna od najljepših žena svijeta upoznala njegovu obitelj, a on odmah nakon toga upoznao njezinu majku.

NEW YORK, NY - MAY 01:  Priyanka Chopra and  Nick Jonas attend
Getty Images
Nakon prvog razgovora odmah su otišli upoznati roditelje...


Čitajte i:

Supružnici odlučili: 'Ne žurimo s prinovom, uzeli smo si vremena da najprije uživamo sami'

Za njih je ljeto počelo: Odabranice braće Jonas odmjerile snage u kupaćim kostimima

Priyanka Chopra odbrusila novinarima: 'Čovjek snuje, a Bog određuje'

Linker
18. travanj 2024 17:01