Pristala je

Mnogi misle da su premladi: Millie Bobby Brown zaručila se za sina slavnog rokera

Sin rokera Jona Bon Jovija i zvijezda serije "Stranger Things" zajedno su tri godine, a zaruke su potvrdili objavom na društvenim mrežama.

Romantična, crno-bijela fotografija i prsten s dijamantom na ruci britanske glumice Millie Bobby Brown, pokazala je koliko je zaljubljena u svog dragog, Jakea Bongiovija. Ili točnije, u zaručnika, jer su se zvijezda serije "Stranger Things" i sin rokera Jona Bon Jovija zaručili 11. travnja. Kad je potvrdno odgovorila na važno pitanje, bacili su se jedno drugome oko vrata. Tada je nastala i fotografija kojom se 19-godišnja glumica pohvalila zarukama na društvenim mrežama. Objavu je popratila riječima iz pjesme "Lover" Taylor Swift: "Volim te sada tri ljeta, dušo, želim ih sve".

Zaljubljeni par prvi put je potaknuo glasine o zarukama u kolovozu prošle godine. Britanka je viđena s tankim, zlatnim prstenom na prstenjaku lijeve ruke dok se šetala s dečkom kroz njujoršku četvrt Mala Italija. Milliena ruka u jednom je trenutku zabljesnula zlatom, što su dokumentirali paparazzi. No, par tada nije potvrdio zaruke. Međutim, sad se zaista radi o zaručničkom prstenu s povećim dijamantom, pa više nema nagađanja.

image

Zaljubljeni par se zaručio

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Presretan par prohodao je u ljeto 2021. Naime, tada su zamijećeni u New Yorku kako šeću držeći se za ruke. Da je zaljubljena, glumica je dala naslutiti objavivši znakovitu fotografiju na društvenim mrežama na Božić iste godine, a službena potvrda uslijedila je na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA. Tada su debitirali kao par na crvenom tepihu, a već dva mjeseca kasnije, Jake, 20-godišnji student američkog sveučilišta Syracuse, pratio je Millie na premijeri četvrte sezone serije "Stranger Things" u New Yorku.

Vjeruje se da Jakeovi roditelji, tata Jon Bon Jovi i mama Dorothea Bongiovi, odobravaju vezu. Dobro su upoznali buduću shanu i jako im se sviđa. "Mnogi ljudi vjeruju da su Jake i Millie premladi, da idealiziraju svoju ljubav i da to ne može potrajati. Međutim, njegovi roditelji su bili otprilike istih godina kao Jake i Millie kada su počeli izlaziti 1989. godine i od tada su zajedno" otkrio je izvor blizak obitelji Bongiovi. "Millie je upoznala njegovu obitelj i svi je obožavaju. Ne mogu biti sretniji što je s tako lijepom i brižnom ženom," zaključio je obiteljski prijatelj.

Linker
20. travanj 2024 01:08