junak večeri

Mislav Oršić još se u srednjoj školi zaljubio u samozatajnu Suzanu, posvećuje joj svaki gol

Mislav i Suzana zajedno su 14 godina, a ljubav su zapečatili vjenčanjem 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Mislav Oršić definitivni je junak jučerašnje utakmice Dinama i Chelseaja. On je u 13. minuti zabio gol i, kako se pokazalo, Dinamu osigurao pobjedu u Maksimiru.

Njegovi najveći navijači sinoć su zasigurno bili supruga Suzana, s kojom je u ljubavi od srednjoškolskih dana, te sinovi Manuel i Ivano.

Mislav i Suzana zajedno su 14 godina, a ljubav su zapečatili vjenčanjem 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Istog dana krstili su i sina Manuela.

"Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem", rekao je Oršić jednom prilikom za Jutarnji list.

O Suzani se malo zna, ne pojavljuje se često u javnosti, a Instagram profil joj je zaključan tako da ju najčešće viđamo u Mislavovim objavama u kojima joj često izjavljuje ljubav.

Mislava je Suzana pratila u Južnu Koreju, gdje je igrao za klub Jeonnam Dragons, a tamo ju je i zaprosio. U Hrvatsku su se vratili prije rođenja prvog sina Manuela. Samozatajna Suzana trenutno je posvećena obitelji - suprugu i djeci, a njihova bliskost vidljiva je u svakoj zajedničkoj objavi na društvenim mrežama.

Linker
13. travanj 2024 10:48