DOSTA MU JE?

Michael Bublé kaže da ponekad misli da će ‘samo otići i postati tata‘

Kanadski pjevač hrvatskih korijena je u podcastu ispričao kako je razmišljao o tome da ostavi karijeru zbog očinstva.

Michael Bublé u posljednje vrijeme preispituje svoju karijeru, a u emisiji That Gaby Roslin Podcast, Bublé je ispričao da je razmišljao o tome da ostavi svoju glazbenu karijeru i fokusira se na očinstvo.

"Mislim da glazbu više ne volim toliko. Ponekad mislim da bih jednostavno mogao otići", kaže pjevač.

"Imam tu sliku u glavi gdje vidim sebe u polju sa svojom djecom i djecom Eda Sheerana i samo se grlimo, na pikniku smo i opijamo se", dodao je šaljivo.

"Ne poznajem prijatelja koji nema istu misao. Mislim, mi muškarci nikad ne govorimo takve stvari naglas, čini se da nikada ne razmišljamo o tome, međutim rijetki od nas su hrabri da javno priznaju: ‘Ja samo želim učiniti ovo", jer svi misle da je to obična fantazija.

image

Michael Buble, sin Noah i supruga Luisana

CYVR/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prošlog mjeseca Grammyjem nagrađeni pjevač i njegova supruga argentinska glumica Luisana Lopilato dobili su četvrtu bebu, kćer Cielo Yoli Rose. Par već ima trogodišnjoj kćerkicu Vidu te šestogodišnjeg sina Eliasa i osmogodišnjeg Noah.

image

Pjevač s obitelji

GB1/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Iz ljubavi dolazi život, svjetlo i ona... naša beba Cielo Yoli Rose Bublé. Napokon si stigla u naše živote sa svojih 3,8 kg!‘‘, napisali su podudarnim objavama na Instagramu.

"Hvala Bogu na ovom beskrajnom blagoslovu, volimo te! Noah, Elias, Vida i tvoji mama i tata", piše ispod fotografije.

Bublé je dugo bio odlučan te je više puta izjavio da ne želi dopustiti da njegova karijera negativno utječe na njegovu obitelj.

"Čovjek dolazi ni iz čega, čovjek se bori za slavu, čovjek postiže uspjeh, čovjek napušta svoju obitelj, čovjek žali što je napustio obitelj", rekao je tada te dodao: ‘‘Vjerujem da nikad neću dopustiti da se to dogodi.‘‘

Linker
16. travanj 2024 18:11