ODUŠEVLJENA JE

Mia Dimšić posjetila Hanu Huljić Grašo i otkrila na koga sliči malena Alba

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu s Hanom se druži već dugi niz godina, a u nedavnom je razgovoru otkrila detalje upoznavanja s malenom Albom.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić u nedavnom je intervjuu progovorila o odnosu s dugogodišnjom prijateljicom, glazbenicom Hanom Huljić Grašo, koja je u srpnju rodila prvu kćer Albu.

Nije tajna da su Mia i Hana vrlo bliske, stoga ne čudi da je Dimšić posjetila prijateljicu i upoznala njezinu novorođenu kći, koju dijeli sa suprugom glazbenikom Petrom Grašom.

"Otišla sam vidjeti Albu i mogu samo reći da je prekrasna beba, lijepa na roditelje", ispričala je Mia.

Istaknula je kako joj je teško reći na koga od roditelja Alba više sliči.

"Ja nikad ne vidim na koga bebe liče. Meni možda više na Hanu jer ima velike, prekrasne oči kao ona, ali to će se vjerojatno još mijenjati", rekla je glazbenica i dodala:

"Naravno, svaka strana obitelji govori da beba više liči na njih, ja se držim neutralno - pola pola."

Podsjećamo, Mia je 19. veljače pobijedila na Dori s pjesmom "Guilty Pleasure" i plasirala se na Eurosong, a istoga dana Hana i Grašo su izrekli sudbonosno "da" u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Hani je kuma bila najbolja prijateljica i pjevačica Domenica Žuvela, a Grašini kumovi bili su bivši košarkaš Dino Rađa i slovenski chef Tomaž Kavčić. Kći Alba stigla im je u srpnju, a njezinu je prvu fotografiju objavio kum Rađa.

Linker
15. travanj 2024 13:58