ISKLESANI MIŠIĆI

Mentor showa ‘Ples sa zvijezdama‘ novim je fotografijama na Instagramu zaludio sve pratiteljice

Hrvatski plesač Mateo Cvenić objavio je na svom Instagram profilu fotografije u kupaćim hlačicama, a njegovo isklesano tijelo nije moglo ostati neprimijećeno.

Izuzetno simpatičan, 27-godišnji Osječanin sa zagrebačkom adresom, Mateo Cvenić svoje je Instagram pratitelje počastio fotografijom i izuzetnog tijela. Na fotografiji pozira na ulasku u bazen u narančastim kupaćim hlačicama, koje su ipak ostale u drugom planu. Fokus je njegovo isklesano tijelo, odnosno ‘six pack‘, za koje je dobio pitanje u komentaru "Koju aplikaciju za abs koristite?". Glavni razlog takvom tijelu upravo je ples.

Iako se Mateo u početku bavio nogometom, s vremenom je shvatio da mu noge puno bolje rade na plesnom podiju na kojem je poznat po svojim okretima. Višestruki je državni prvak u latino-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira, kao i polufinalist Europskog kupa. Zbog plesa se i u više navrata selio, kratko vrijeme proveo je u Norveškoj. Pred kraj natjecateljske karijere je imao uspješno partnerstvo s Ruskinjom Aliyom Shakirovom koja se doselila u Osijek. Iza njega je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom, a danas radi kao plesni trener. Poznat je i po tome što je plesni mentor u showu ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ u posljednje tri sezone. Prvo je bio mentor Nives Celzijus, zatim Vlatki Pokos s kojima nije daleko dogurao. Zato je u ovogodišnjoj sezoni s partnericom Tarom Thaller stigao skoro do polufinala pred kojim su ispali, zbog čega su mnogi gledatelji bili ljuti. No njihovo plesno putovanje nije završilo, budući da su nakon showa odradili svoj prvi turnir.

Što se tiče isklesanog tijela, Mateo je jednom prilikom priznao da nije "Pretjerani ljubitelj teretane, iako znam zalutati tamo ponekad, formu održavam konstantno plešući. Znam u određenim periodima popustiti s režimom. Kada vidim da su stvari izmakle kontroli, malo se ozbiljnije posvetim treningu i prehrani pa se forma brzo vrati. Nikada nisam bio zaluđen teretanom, ali kako ulazim u ozbiljnije godine, morat ću to promijeniti".

Linker
21. travanj 2024 00:59