Vila u Santa Barbari

Meghan Markle pokazala dio luksuznog doma koji dijeli s princom Harryjem i njihovo dvoje djece

U kratkom videu objavljenom na Instagramu, Markle je otkrila djelić njihove kuhinje, kao i u kojem stilu su ona i Harry uredili obiteljski dom.

Nakon što je Meghan Markle iznenadila obožavatelje novim projektom, lansiranjem web stranice pod nazivom American Riviera Orchard te je za istu otvorila i Instagram profil koji je već zapratilo preko 550 tisuća ljudi, u najavi brenda koju je objavila prikazan je djelić kuhinje u domu koji dijeli s princem Harryjem te njihovo dvoje djece, 4-godišnjim Archiejem i 2-godišnjom Lilibet. Ovo je jedan od rijetkih uvida u njihovu vilu s velikim bazenom, umjetnim jezercem i privatnim igralištem u gradu Montecito, u Santa Barbari, inače poznatoj "američkoj rivijeri", ali i prvi put da 42-godišnjakinja objavljuje na društvenim mrežama od 2020. godine, kada je sa suprugom posljednji put ažurirala profil SussexRoyal, odmah nakon što su oboje odstupili s kraljevskih dužnosti.

Otkako su uselili u luksuznu nekretninu okruženu gustim krošnjama, kraljevski promatrači s velikim su iščekivanjem pratili kada će napokon vidjeti više detalja njihovog američkog doma. Prvi story objavljene snimke tako prikazuje Markle kako u raskošnjoj vili aranžira ubrano cvijeće i kuha uz pjesmu "I Wish You Love", autorice Nancy Wilson, a pritom možemo vidjeti i njihovu kuhinju.

Kao što je vidljivo iz kratkog isječka, par je kuhinju u potpunosti uredio u klasičnom, rustikalnom stilu, koji između ostaloga uključuje i namještaj od masivnog drva, s voluminoznim oblicima te jednostavnim, isklesanim ukrasima. Inače, Meghan i Harry navodno su luksuznu devetosobnu kuću u predjelu Los Angelesa na samoj obali, 2020. godine uzeli na hipotekarni kredit, a stajala ih je preko 14 milijuna dolara, što je i inače uobičajena cijena za luksuzne kuće na lokaciji koju slavni obožavaju.

Njihova je vila uređena u kalifornijskom boho i rustikalnom stilu, plava boja i drvo glavna su tema unutarnjeg, ali i vanjskog prostora njihove nekretnine, a uza sve to na imanju imaju i privatnu saunu, spa centar, igraonicu te takozvanu "mušku pećinu" u kojoj se nalaze bar, stolovi za bilijar i poker te automat za izradu kokica.

Linker
22. ožujak 2024 10:41