nije joj bilo lako

Meghan Markle je ovo ostavilo gorak okus u ustima: ‘Htjeli su me prikazati kao fuficu‘

Nije lako uspjeti u zabavljačkoj industriji, a to je na svojoj koži osjetila i bivša glumica kojoj je jedan posao ostavio gorak okus u ustima.

Vojvotkinja od Sussexa u novoj je epizodi podcasta "Archetypes" razgovarala s bogatom nasljednicom i poduzetnicom Paris Hilton te se prisjetila vrlo neugodnih trenutaka na snimanju američke verzije međunarodnog game showa nizozemskog podrijetla Deal Or No Deal.

Naime, Meghan Markle se tamo pojavila kao hostesa, odnosno "djevojka s aktovkom", no rekla je kako su producenti imali krivu predodžbu kakva bi uopće trebala biti takva djevojka. Zamjerila im je da su stavili u fokus prvenstveno njezin izgled, a premalo inteligenciju, stav i pamet.

Dotaknuvši se toksičnih standarda ljepote navedenog showa, Meghan je objasnila kako je svaki tjedan dobivala bonove za "sunčanje u spreju, a jednom joj je gospođa koja je vodila emisiju rekla da "uvuče trbuh".

image

Meghan Markle s kolegom iz serije Suits.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Na kraju sam napustila show. Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se osjećala, što nije bilo pametno. I usput, bila sam okružena pametnim ženama na toj pozornici. Ali to nije bio fokus zašto smo bili tamo. I otišla bih od tamo s grčem u trbuhu, znajući da sam toliko više od onoga što se prikazivalo na pozornici", rekla je vojvotkinja.

Show Deal Or No Deal bio joj je jedan od prvih poslova na televiziji. U pokušaju da ostvari svoje glumačke snove, novopečena glumica prihvatila je posao dok je studirala na Sveučilištu Northwestern. Ipak, nije bilo sve tako crno.

"Posao je pokrivao moje račune. Imala sam prihode, bila sam član Sindikata, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super", ispričala je Meghan koja je radila kao pripravnica u Veleposlanstvu SAD-a u Argentini.

Linker
18. travanj 2024 01:47