DIGGZY/SHUTTERSTOCK
VIŠE NIJE CRNKA

Megan Fox u izlasku bez zaručnika: Šokirala je novom bojom kose, a prsten je ostavila kod kuće

Već se neko vrijeme nagađa da između glumice i repera postoje trzavice, a Fox je sada ‘dolila ulje na vatru‘ svojim izdanjem na rijetkom samostalnom izlasku.

Već se neko vrijeme nagađa da između glumice i repera postoje trzavice, a Fox je sada ‘dolila ulje na vatru‘ svojim izdanjem na rijetkom samostalnom izlasku.

Iako se svim silama trude ostaviti dojam da u njihovoj vezi cvjetaju ruže, sve se više šuška kako je strastvena ljubav Megan Fox i Machine Gun Kellyja na kušnji. Nagađalo se da je glazbenik prevario glumačku zvijezdu, što je ona oštro demantirala, a odnedavno se priča kako su krenuli na terapiju za parove. Također, prestali su objavljivati romantične fotografije, sve ih rjeđe viđamo zajedno u javnosti, a Meghan se ovog vikenda odlučila opustiti na izlasku bez svog ekscentričnog zaručnika.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK

Lijepa glumica nije propustila oskarovski party Vanity Faira u Los Angelesu, a tom je prilikom pokazala i svoju novu boju kose, zavodljivu narančastu. Zanimljivo je i kako je iz svog stylinga izostavila upečatljivi zaručnički prsten od smaragda i dijamanta kojim ju je Kelly zaprosio u siječnju prošle godine. Reper je tom prilikom ispričao kako je traka prstena izrađena u obliku trnja i da je zato njegovo skidanje prilično bolno. "Ljubav boli!", zaključio je znakovito.

Uoči zabave Fox je pozirala popularnom fotografu Cibelleu Leviju, koji je ovjekovječio njezin glamurozni styling i transformaciju. U kratkom videu otkrila mu je detalje svog izgleda inspiriranog grčkog mitologijom, koji je uključivao crnu haljinu Miss Sohee i mnogo blještavog nakita brenda Mouawad.

Kako doznaje Page Six, Megan se u izlasku odlično zabavila, plešući i pijuckajući pića u društvu glumca Noaha Centinea, tri prijateljice i svog agenta Chucka Jamesa. “Provela je mnogo vremena razgovarajući s Centineom. Izgledala je poput mačke koja je pojela kanarinca”, prepričao je očevidac.

Linker
28. travanj 2024 02:37