najgori odnos ikad?

Megan Fox i Machine Gun Kellyja napali zbog kostima: ‘On ju je zlostavljao‘

Slavni par za Halloween se kostimirao u nekadašnji poznati par devedesetih, čija je veza bila turbulentna od početka do kraja.

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly za Halloween party maskirali su se u jedan od najpoznatijih nekadašnjih parova - Pamelu Anderson i Tommyja Leeja.

Fox je na svom Instagramu objavila fotografije na kojoj ona i njezin partner poziraju kao bivši supružnici, a mnogi njihovi fanovi optužili su ih da romantiziraju toksičnu vezu. Fox i Kelly su ponovili poze slavnog para iz 90-ih, uključujući onu u kojoj je Tommy držao Pamelino grlo.

Fox je odjenula lateks haljinu kakvu je u devedesetima nosila Pamela, a Kelly bijelu potkošulju kakvu je nosio Tommy Lee.

"Čovjek je bio u zatvoru jer je zlostavljao Pamelu. Mislite da je zabavno oblačiti se u njih? Baš ste čudaci", bio je jedan od komentara na Twitteru. Dok neki korisnici društvenih mreža nisu bili sretni što su Fox i Kelly tako olako shvatili tu toksičnu vezu, drugi su ih pohvalili za autentičnost.

Anderson i Lee vjenčali su se 1994. godine nakon što su bili u vezi samo četiri dana. Nakon što je električar ukrao i distribuirao jednu od njihovih snimaka seksa, njihov odnos se zakomplicirao. Dvije godine kasnije, Lee je uhićen nakon svađe s Pamelom i osuđen je na šest mjeseci zatvora.

Par se rastao 1998., a Lee je kasnije u svojim memoarima napisao da "nije razumio zašto je Pamela tada podigla tužbu protiv njega".

"Vjerojatno se bojala i mislila je da sam neko ludo, nasilno čudovište; vjerojatno je mislila da čini pravu stvar za djecu te je željela lak izlaz iz teške situacije. Koliko god sam volio Pamelu, ona je imala problem nositi se sa stvarima", napisao je osnivač heavy metal sastava Mötley Crüe.

Ponovno su se spetljali 2008., no njihovo pomirenje trajalo je samo do 2010.

Linker
19. travanj 2024 01:01