Mama Elona Muska želi spriječiti borbu

 SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
Konačan obračun

Maye Musk želi spriječiti najavljenu tučnjavu između svog sina i Marka Zuckerberga

Elon Musk izazvao je rivala, koji osvaja medalje na turnirima brazilskog jiu-jitsa, na meč u MMA kavezu, a ovaj je prihvatio i moli da mu pošalje lokaciju.

Elon Musk izazvao je rivala, koji osvaja medalje na turnirima brazilskog jiu-jitsa, na meč u MMA kavezu, a ovaj je prihvatio i moli da mu pošalje lokaciju.

Poznato je da je tehnološki mogul Elon Musk brz na jeziku, no ovaj put zbog toga bi mogao nastradati. Zaključila je to njegova majka, Maye Musk, nakon što se društvenim mrežama pročuo glas da je njezin sin, osnivač, glavni izvršni direktor SpaceX-a, suosnivač i izvršni direktor Tesla Inc te supredsjedatelj "OpenAI-ja", zakazao meč s najvećim rivalom kada je riječ o društvenim mrežama - Markom Zuckerbergom.

image

Elon Musk želi u ‘kavez‘ s rivalom

APAYDIN ALAIN/ABACA/SHUTTERSTOCK

Smatra da je situacija, nakon što je njezin 51-godišnji sin izazvao 39-godišnjeg Zuckerberga na borbu u MMA kavezu, opasna za vlasnika Twittera, pa moli pratitelje svog sina da ga ne podbadaju i nagovaraju na borbu s osnivačem Mete. Impulzivni tehnološki mogul je u žaru rasprave o tome koja je društvena mreža bolja, njegova ili Zuckerbergova, prošlog tjedna postavio izazov na Facebooku, odnosno Meti. Pozvao je rivala na borbu u kavezu, a ovaj mu je odvratio: "Pošalji mi lokaciju", prenosi Daily Mail.

U sljedećem tweetu napisala je: "Zapravo, otkazala sam borbu. Nisam im još rekla, ali nastavit ću širiti glasinu da je borba otkazana, za svaki slučaj..." Sljedećeg dana, 75-godišnja Maye Musk svom je sinu i njegovom rivalu predložila alternativu.

"Samo verbalna tučnjava". Po tri pitanja, a najsmješniji odgovori pobjeđuju. Tko se slaže?"

Zasad je pomirbena misija neuspješna, što ju plaši jer Zuckerberg već dugo trenira brazilski jiu-jitsu. Početkom svibnja osvojio je zlato i srebro na turniru u toj borilačkoj vještini u Silicijskoj dolini, javlja CNN. Tehnološki mogul uz to je 12 godina stariji i Zuckerberg bi ga, ako se nađu u "kavezu", mogao namlatiti.

Linker
26. travanj 2024 14:53