SPORNI MEMOARI

Matthew Perry se ispričao Keanuu Reevesu zbog prozivki: ‘Veliki sam fan, pogriješio sam‘

Zvijezda ‘Prijatelja‘ našla se na meti kritičara nakon što su objavljeni ulomci iz njegovih nadolazećih memoara, u kojima se obrušio na kolegu Reevesa. Međutim, sada je priznao da se krivo izrazio.

Početkom tjedna je glumac Matthew Perry podigao mnogo prašine najavom svojih nadolazećih memoara "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing". Časopis Variety i The New York Post objavili su nekoliko ulomaka iz knjige, u kojima se našlo nekoliko Perryjevih spornih izjava o kolegi Keanu Reevesu.

Ubrzo se zaredao cijeli niz negativnih reakcija na društvenim mrežama, te mnogima nije bilo jasno zašto se Perry obrušio na Keanua, koji se drži podalje od Hollywooda te je poznat po svom humanitarnom radu i skromnosti. Ipak, Matthew se ubrzo ispričao i rekao kako se krivo izrazio.

image

Matthew Perry i Jennifer Aniston 1995. godine

BEI SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Zapravo sam Keanuov veliki obožavatelj. Samo sam nasumično odabrao ime, moja greška. Ispričavam se. Trebao sam umjesto toga koristiti svoje ime", rekao je glumac u izjavi za People.

Podsjećamo, zvijezda ‘Prijatelja‘ u jednom dijelu svoje knjige govori o prijateljstvu s pokojnim glumcem Riverom Phoenixom i postavlja pitanje: "Zašto originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umiru, ali Keanu Reeves i dalje hoda među nama?"

Također, Keanua je Perry spomenuo i u ulomku u kojem opisuje smrt komičara Chrisa Farleya.

image

Matthew Perry i Jennifer Aniston 1995. godine

BEI SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Njegova je bolest napredovala brže nego moja. Uz to, imao sam zdrav strah od riječi ‘heroin‘, strah koji nismo dijelili. Probio sam rupu u zidu svlačionice Jennifer Aniston kad sam saznao. Keanu Reeves hoda među nama", napisao je Matthew.

Unatoč brojnim negativnim reakcijama na spomenute izjave, nekoliko je slavnih kolega podržalo Perryja.

"Ma daj... Keanu Reeves je kao jedan od onih smrznutih kolača. Nitko ga ne voli!", napisala je glumica Lynda Carter.

Perry je u memoarima također progovorio i o svojoj borbi s ovisnošću, objasnivši kako je knjigom prvenstveno htio pomoći ljudima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Linker
13. travanj 2024 12:10