Jako bezobrazno

Matthew Perry obrušio se na Keanua Reevesa: ‘Zašto on i dalje hoda među nama?‘

Dok žaluje za prijateljima i kolegama koji su mladi umrli od predoziranja, glumac otvoreno prigovara što je Reeves ostao živ.

Matthew Perry je u svojoj novoj knjizi osim detalja o vlastitoj ovisnosti i nevoljama koje je prouzročio zbog nje, otkrio i šokantno negativne osjećaje prema svom kolegi Keanu Reevesu. Prema isječcima koji se pojavljuju u stranim medijima čini se kao da Perry jako zamjera Reevesu što je nadživio neke svoje kolege. Na primjer, u dijelu knjige gdje žaluje zbog smrti Rivera Phoenixa, 53-godišnji Perry se žali što Reeves nastavlja raditi.

U memoarima "Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing" Perry je otvorio dušu, koja ima nekih očito tamnih dijelova. U jednom odjeljku kojeg je objavio Page Six, Perry je napisao: "Zašto originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umiru, ali Keanu Reeves i dalje hoda među nama?"

image

River Phoenix i Keanu Reeves u filmu ‘Moj privatni Idaho‘

KPA PUBLICITY/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Perry je jedva suzdržavao prijezir prema 58-godišnjoj zvijezdi Matrixa - s kojim nikada nije surađivao - dok je pisao o njihovom zajedničkom prijatelju Riveru Phoenixu, koji je 1993. godine umro od predoziranja sa samo 23 godine. Perry je opisivao kako im je zajedničko snimanje u Chicagu pomoglo da stvore čvrstu vezu, ali nije stao na tome, nego je opet popljuvao Reevesa.

"River je bio predivan čovjek iznutra i izvana, ispalo je i previše divan za ovaj svijet. Čini se kako zaista talentirani likovi odu", napisao je.

Nije razumljiv poriv da Matthew toliko pljuje Keanua, koji je također pokojnog Rivera opisao kao jednog od najboljih prijatelja iz tog doba.

Kriv mu je za sve

Zvijezda serije Prijatelji, još je jednom navalio na filmskog glumca, kada je pisao o pokojnom prijatelju Chrisu Farleyu, koji je umro 1997. u dobi od 33 godine. Fatalna je bila kombinacija stimulansa (kokain) i depresiva (morfin), slična je kombinaciji koja je ubila Phoenixa.

image

Memoari Matthewa Perryja izlaze 1.11.

ABC NEWS/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Napravio sam rupu u zidu kroz garderobu Jennifer Aniston kada sam saznao (za Farleyevu smrt)" i zatim je dodao "Keanu Reeves hoda među nama".

Neshvatljiv je njegov hejt prema Keanu Reevesu, glumcu koji se drži podalje Hollywooda, a cijeli kontekst saznat će se tek 1. studenog, kada izlazi Perryjeva knjiga.

Linker
15. travanj 2024 07:52