Matt Damon na premijeri filma ‘Oppenheimer‘ u Francuskoj

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Još se sjeća

Matt Damon poljubac sa Scarlett Johansson nazvao paklenim iskustvom

Njegova kolegica iz filma "We bought a Zoo" Scarlett Johansson mislila je da je snimanje za taj dan gotovo, a onda im je redatelj rekao da moraju snimiti ljubavnu scenu.

Njegova kolegica iz filma "We bought a Zoo" Scarlett Johansson mislila je da je snimanje za taj dan gotovo, a onda im je redatelj rekao da moraju snimiti ljubavnu scenu.

Iza holivudskog glumca Matta Damona duga je karijera tijekom koje se ljubio s filmskim partnericama na setu ili glumio u seksi scenama. Sve je to dio posla s kojim nema problema – osim u jednom slučaju. Premda je film "We bought a Zoo" snimio 2011., scenu ljubljenja s kolegicom, holivudskom zvijezdom Scarlett Johansson pamti do danas, ne baš po dobru.

Pričajući o novom filmu "Oppenheimer" i ljubavnim scenama glumice Emily Blunt, navrla su sjećanja na poljupce sa Scarlett. "Morao sam poljubiti Scarlett Johansson - možete li zamisliti koliko mi je to bilo strašno? Bilo je to pakleno iskustvo", priznao je.

Odgovor na upit zašto, otkriva gastronomski ukus prelijepe glumice. Taman prije snimanja scene ljubljena pojela je sendvič s lukom. Čini se da je luka bilo puno jer se Matt Damon, koji ga očito ne voli, i sada sav naježi kad se prisjeti scene u kojoj je morao glumiti zaljubljenog vlasnika zoološkog vrta koji se strastveno ljubi s rendžericom i timariteljicom životinja, a glumi ju Scarlett.

image

Sa Scarlett Johansson u filmu ‘We Bought A Zoo‘

TWENTIETH CENTURY FOX FILM/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Otišli smo na ručak, a i ona i ja mislili smo da je za taj dan gotovo. Zato je jela taj sendvič", prisjetio se Damon. Kada su se vratili na set, otkrili da moraju još snimiti scenu ljubljenja, piše Fox News.

"Redatelj Cameron Crowe postavio je kameru za tu scenu. Scarlett je redatelju rekla nešto poput: ‘Ups, jela sam sendvič s lukom‘. No pomoći nije bilo. Morali smo to učiniti,‘‘ ispričao je glumac. Nije pomogla ni žvakača s okusom mentola, zadah se svejedno osjetio.

"Cijelo vrijeme sam je ismijavao zbog njezinog daha s mirisom luka, iako ni moj zadah nakon jela nije bio ugodan", ispričao je Damon dodajući da je kasnije svima govorio da Scarlettin dah miriše na ruže. Samo su njih dvoje znali istinu, sve dok tu zgodu nije izbrbljao ponesen sjećanjem na ljubavnu scenu iz drugog filma.

Linker
26. travanj 2024 08:21