NOVA ULOGA

Matija Cvek postao otac, stigla je djevojčica

Zagrebački glazbenik potvrdio je da su on i njegova partnerica postali roditelji.

Iako privatni život ne voli previše izlagati javnosti, pjevač Matija Cvek potvrdio je da je postao otac i da su on i njegova djevojka Miriam Cikron postali roditelji. Da stiže beba zagrebački glazbenik otkrio je početkom godine, a jednim komentarom otkrio je i spol.

"Rekao sam da ću sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelji, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednostavno dogovorili oko toga", izjavio je Matija prije par tjedana kada je komentirao i da je potpuno fokusiran na prinovu. "Ništa drugo više nije važno. Jedva čekam", izjavio je.

Matija i Miriam Cikron u vezi su nešto više od godinu dana, ali glazbenik o ljubavi ne govori mnogo. Ipak, uoči Valentinova podijelio je s muškarcima nekoliko savjeta.

"Za početak volite svoje žene. To je dobar start, ali i male nježne fore uvijek dobro kotiraju. Vole pažnju i kad im se posvetiš", predložio je Matija i tada i otkrio kojeg savjeta će se držati nakon što kući stigne prinova.

"Obavezno treba donijeti ženi hranu, bit će stalno gladna. Zapravo je poanta brinuti se o ženi nakon poroda", poručio je zagrebački glazbenik.

Linker
17. travanj 2024 22:56