najljepša čestitka

Marko Petrić slavi poseban dan, a njegova Tina mu poručila: ‘Zaslužuješ cijeli svijet‘

Glumac danas slavi 35. rođendan, a najljepšu čestitku uputila mu je, tko drugi nego, njegova djevojka.

Plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić jedan su od najsimpatičnijih parova na hrvatskoj javnoj sceni, a u njihovu povezanost javnost se mogla uvjeriti tijekom nastupa u showu Ples sa zvijezdama. Publiku su osvojili energijom, fantastičnom suradnjom i strašću te su pokazali da su i odlični plesni partneri.

Marko danas slavi poseban dan - 35. rođendan, a njegova djevojka Tina mu je čestitala i na Instagramu uz video jednog njihovog nastupa.

"Najdražem Marku, mojem plesnom partneru, najboljem prijatelju, ljubavi, genijalnoj osobi i najtalentiranijem muškarcu želim NAJSRETNIJI ROĐENDAN! Želim da ti se ostvare sve želje, da si uvijek okružen ljudima koje voliš, da si mi sretan i ispunjen jer zaslužuješ cijeli svijet! Sretan rođendan! Pokažite mu malo ljubavi!", napisala je Tina ispod videa.

image

Marko Petrić i Tina Walme

PAVE ELEZ

U travanjskom intervjuu za Gloriju, Marko je otkrio da mu redovito stižu poruke obožavateljica, ali da njegovo srce pripada samo Tini. Niti jedno od njih dvoje, kaže, nije ljubomorno.

"Ma ne. Ni Tina ni ja nismo ljubomorni. Priroda našeg posla je da smo stalno u situacijama koje bi onima koji nisu dovoljno upoznati s tehnikom i kreativnim procesima izvedbenih umjetnosti mogle izgledati zbilja rubno. Primjerice, snimanje ljubavnih scena ili strastveni plesovi s plesnim partnerima. To je sve iluzija, a što uvjerljivije izgleda, to smo mi bolje napravili posao", otkrio je Marko.

On i Tina su se upoznali jednog ljetnog dana, a u vezi su od proljeća 2021. O svom privatnom životu i vezi ne vole javno govoriti, no u njihovom slučaju pogledi, dodiri i suptilni znakovi pažnje govore više od riječi.

Linker
18. travanj 2024 22:46