nakon zaruka

Marko Petrić i Tina Walme su prezauzeti: ‘Kako sada stvari stoje, vjenčanja možda neće biti‘

Poznati par zatekli smo u Dubrovniku povodom polufinalnog žiriranja za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® te su nam otkrili uspijevaju li naći vremena za druženje i jesu li počeli s pripremama za vjenčanje.

Glumac Marko Petrić i plesačica Valentina Walme početkom rujna su javnost iznenadili viješću da su se zaručili. Na Instagramu su povodom zaruka objavili seriju fotografija iz Splita na kojima poziraju u bijelom s velikim osmjesima na licima.

Takve osmijehe imali su i na eventu povodom žiriranja kategorije Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® u Dubrovniku, no detalje prosidbe još uvijek žele zadržati samo za sebe i najbliže.

"Bio je to jedan vrlo intiman i predivan trenutak o kojem više znaju naši prijatelji i obitelj pa bismo voljeli da tako i ostane. Ne želimo to podijeliti baš sa svima jer se tako gubi magija trenutka", rekla je Tina za Gloriju.hr.

Par i inače ne voli govoriti o privatnom životu pa su svoju ljubav jako dugo skrivali. No, bilo je jasno da ih ne veže samo prijateljstvo kad su počeli zajedno dolaziti na razne događaje.

image

Marko Petrić i Valentina Walme.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Vjenčanje još nisu počeli planirati, otkrio nam je Marko, jer sada samo žele uživati u činjenici da su napravili veliki korak, a i zatrpani su obvezama.

"Kako sada stvari stoje s poslom, moguće je da se vjenčanje neće ni dogoditi. Ne možemo se organizirati ni da odemo na večeru, a kamoli da organiziramo tako kompleksan događaj. Oboje smo freelanceri pa imamo nestalan raspored", ispričao je glumac.

Valentina je zbog posla i snimanja imala prilike nositi vjenčanice već nekoliko puta pa zna otprilike kakve joj se sviđaju, ali ništa još nije definirala.

"Volim i tradicionalni i moderan stil, ali vidjet ćemo što će prevagnuti", rekla je plesačica koja je s Markom nastupala ove godine u showu "Ples sa zvijezdama".

Strast i emociju nisu mogli sakriti, a koliko vole ples dokazuje i to da je jedini detalj za vjenčanje o kojem su razmišljali bio prvi ples.

"Najdraži ples mi je slow fox pa sam rekao Tini da ga definitivno želim opet plesati ako bude prilike", rekao nam je Marko, a Tina se složila s jednim "Može!".

image

Valentina Walme i Marko Petrić u Dubrovniku.

TONCI PLAZIBAT CROPIX

U jednoj epizodi showa, Tina i Marko su bili plesni partneri, a Marko nam je otkrio kakva je Tina kao mentorica.

"Vrlo je profesionalna, skromna, ali nekad i stroga. No, zna kada treba stati na loptu sa strogošću. Ima pravi omjer, kako se kaže, ‘mrkve i šibe‘", otkriva glumac.

Iako im je zbog prirode posla vrlo izazovno naći vremena za kvalitetne zajedničke trenutke, uspjeli su ovog ljeta uživati na godišnjem.

"Bili smo u Dubrovniku i na Hvaru neko vrijeme, ali Split nam je bio baza. Bilo je predivno, vrijedno pamćenja", rekli su budući supružnici.

Linker
25. travanj 2024 15:19