Kakva forma

Mark Wahlberg s obitelji odmara na Barbadosu, a svi su gledali u njegove isklesane trbušnjake

Iako ima 52 godine, glumac je i dalje u top formi, a otkrio je kako je jedna od njegovih tajni činjenica da se diže svako jutro u 3 i 30.

I dok je većina poznatih za ove blagdane ‘‘pobjegla‘‘ u Aspen, ima i onih koji su se odlučili slobodno vrijeme provesti u toplijim krajevima. Jedan od njih jest i slavni holivudski glumac, 52-godišnji Mark Wahlberg koji je na radost brojnih obožavateljica diljem svijeta skinuo majicu i pokazao svoje trbušnjake. Paparazzi su zgodnog glumca snimili na plaži na Barbadosu, a društvo mu je pravila i supruga Rhea Durham.

image

Mark Wahlberg i inače je posvećem fitnessu

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID

Na obiteljski su odmor on i supruga stigli u pratnji svoje četvero djece, 20-godišnjom Ellom, 17-godišnjim Michaelom, 15-godišnjim Brendanom i 13-godišnjom Grace. Holivudski glumac svake godine tradicionalno oko Božića svoju obitelj odvede na Barbados, gdje uživaju u suncu i odmoru na plaži.

image

Društvo poznatom glumcu na Barbadosu su pravili njegova supruga te njihovo četvero djece

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

On je i inače posvećen vježbanju i zdravom načinu života zbog čega nas nimalo ne čudi njegovo isklesano tijelo na kojem bi mu zavidjeli i mnogo mlađi kolege iz svijeta poznatih. Strani mediji već su ranije izvještavali kako glumac ima naviku ustajati svaki dan već u 3:30 sati ujutro kako bi vježbao, a kaže kako mu se nerijetko pridruži i supruga. Osim toga, ljubav prema sportu Wahlberg je prenio i na svoju kćer Grace.

‘‘Moja kći Grace je jahačica. Gradi snagu za kontrolu stvarno moćne životinje i zbog toga vježba. Jako mi je slična. Super je disciplinirana. To je uistinu nevjerojatno za vidjeti‘‘, rekao je jednom prilikom.

Linker
23. travanj 2024 20:29