Na jednom vjenčanju

Marijana Mikulić otkrila kako je upoznala supruga: "20 godina kako smo otplesali prvi ples"

Glumica je dirljivom objavom otkrila da je supruga Josipa upoznala na jednoj svadbi.

Marijana Mikulić jučer je Instagram objavom obilježila 20 godina poznanstva sa svojim suprugom Josipom. "Jučer je bilo 20 godina otkad smo se upoznali/otplesali prvi ples na Mirninoj i Franinoj svadbi." prisjetila se Mikulić. Potom je otkrila da je prošlo još neko vrijeme prije negoli su zajedno zaplesali u život: "Prošla je onda cijela godina dok smo se ponovno sreli i zaplesali, i eto, onda nastavili plesati dalje zajedno kroz život."

Par koji je u braku dobio trojicu sinova, Ivana, Andriju i Jakova, suočio se kroz život s brojnim izazovima, a dotakla se toga i Marijana pa je za njihov životni ples napisala: "Nekad spretnije, nekad manje spretno. Al‘ evo nas, još uvijek tu. I jedno sa sigurnošću mogu reći - dosadno nam sigurno nikad nije." U komentarima su se nizale čestitke i lijepe želje.

Marijana na društvenim mrežama često dijeli fotografije i crtice iz života koji dijeli s djecom i suprugom, pročelnikom za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. No, ovaj put je iznenadila sa starijom fotografijom iz vremena kad su se upoznali i pokazala da se od onda gotovo pa i nije promijenila. Inače, njihov najmlađi sin Jakov ima poteškoće povezane sa spektrom autizma, a njegove napretke mama Marijana redovito dijeli sa svojim pratiteljima. U jednom razgovoru za Gloriju otkrila je da jako lijepo napreduje: "Ljude gleda u oči, uživa u maženju, imitira, voli djecu i društvo. Jako je inteligentan. No problem još stvaraju izleti u njegov svijet: katkad nam je teško doprijeti do njega, potaknuti ga da nešto napravi... Ali kada to uspijemo, on briljira. To je svakodnevna borba i rad, nema prostora za odustajanje. Nadamo se najboljem za Jakija", zaključila je.

Linker
14. travanj 2024 14:53