VELIKE PROMJENE

Marijana Batinić pokazala stan iz kojeg se iseljava: ‘Imam knedlu u grlu‘

Nakon gotovo dva mjeseca radova na novom stanu, voditeljica i njezina obitelj napokon napuštaju svoj stari stan, za koji ih vežu brojne lijepe uspomene.

Prije gotovo dva mjeseca Marijana Batinić otkrila je da je preselila prve kutije u svoj novi dom. Voditeljica i njezin suprug Matej Pašalić te kćeri Ena i Roza odlučili su centar grada zamijeniti mirnijim kvartom, te su se u srijedu oprostili od svog starog stana.

Marijana je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju ogledala iz blagovaonice, u čijem su se odrazu vidjele njezine kćeri kako sjede za stolom. U emotivnom opisu otkrila je kako je nostalgična zbog svih lijepih trenutaka koje je obitelj ondje proživjela.

"Puno divnih uspomena nosim iz ovog stana, prve korake, prve riječi, prve zagrljaje sestrica, tulume, neprospavane noći, smijeh, brigu, ljubav... Svašta smo tu proživjeli i preživjeli. I koliko god se radovala novom domu, imam knedlu u grlu i lagani kamenčić na srcu. Kad to prolazi, zna li se šta?", napisala je voditeljica.

"Proći će kad osjetiš mir novog doma! I kad odu majstori!", poručila joj je u komentarima pjevačica Lana Klingor.

Naime, Marijana je prošlog tjedna ispričala kako je u njezinom novom stanu u jednom trenutku bilo majstora "kao da gradi kuću". Tom se prilikom pohvalila novom kuhinjom, koja uključuje ormariće u petrolej boji, mramornu radnu ploču i policu te zlatni sudoper i izvlačnu slavinu.

Radovima se posvetila odmah po povratku s Cipra, gdje je prošlog tjedna odmarala sa suprugom Matejem povodom njihove godišnjice. Par je uživao u suncu i toplom vremenu, a čini se kako je "otok ljubavi i ljepote" na njih ostavio odličan dojam jer su najavili kako ga planiraju ponovno posjetiti.

Linker
24. travanj 2024 02:13