‘I SRETNA I SJETNA‘

Marijana Batinić pokazala je stan u koji se preselila s obitelji: ‘Šesta selidba u 10 godina‘

Voditeljica, njezin suprug i kćeri iz centra Zagreba su se preselili u mirniji kvart. Marijana je na društvenim mrežama otkrila kako izgleda njihov novi stan i zašto su se odlučili preseliti.

Voditeljica Marijana Batinić, njezin suprug Matej Pašalić te kćeri Ena i Roza imaju novi dom. Marijana je na društvenim mrežama otkrila da je selidba u tijeku te podijelila djelić atmosfere iz njihovog novog stana.

"Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz kutije u potkrovlju novog stana.

"Još da je teleportirati sve stvari i mojoj sreći ne bi bilo kraja", dodala je u opisu fotke, a u komentarima su pjevačica Ida Prester te glumica Nataša Janjić Medančić najavile svoj posjet Marijaninu novom domu.

Voditeljica je na Instagram storyju otkrila još nekoliko pojedinosti selidbe. Snimila je supruga Mateja među mnoštvom kutija, kao i pogled s prozora u potkrovlju.

"Šesta selidba u deset godina. Nadam se da je to to. Ne kažu bez veze da je selidba jedan od najstresnijih događaja u životu", napisala je i zaključila:

"Nekako sam i sretna i sjetna, valjda je to tako kad okrećeš novu stranicu."

Linker
13. ožujak 2024 13:58