SLAVI GODIŠNJICU

Marijana Batinić otkrila nešto novo: ‘Ovo je dokaz da si glup kad imaš predrasude‘

Na mediteranskom ‘otoku ljubavi i ljepote‘ voditeljica i njezin suprug proslavili su važnu godišnjicu, a destinacija im je nadmašila sva očekivanja.

Voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić proslavili su jedanaest godina svoje ljubavi romantičnim putovanjem na Cipar. Na mediteranskom otoku od ponedjeljka su uživali u suncu i toplim temperaturama, a neke od idiličnih trenutaka podijelili su i s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Ma odmah ti dođe da poljubiš nekog do sebe. Pozdrav s otoka ljubavi i bogova. Znate li gdje smo?", upitala je voditeljica obožavatelje uz fotografiju na kojoj ljubi Mateja u obraz, a oni su ubrzo pogodili da je riječ o Cipru.

"Zaljubila sam se na prvi pogled, a kako i ne bih kad je, prema legendi, ovo rodna gruda Afrodite, božice ljubavi i ljepote", otkrila je u jednoj od objava Batinić.

Marijana je svojem Mateju posvetila i emotivan opis uz fotografiju na kojoj zagljeni poziraju uz svjetionik.

"1.11.11. smo se upoznali i naših 11 godina proslavili kratkim odmorom u 11. mjesecu na otoku ljubavi i ljepote. Može li bolje?!", napisala je.

Naposljetku je priznala kako je dosad izbjegavala posjetiti Cipar, no kako sada shvaća da je glupo imati predrasude jer Cipar je "sve samo ne dosadan". Dodala je i kako nažalost nisu dočekali čuveni zalazak sunca na plaži na kojoj se prema legendi iz morske pjene rodila Afrodita.

"Morali smo na avion, ali vraćamo se na Cipar definitvno. Tek smo ga krenuli istraživati. Let je niskobudžetnom kompanijom, traje dva i pol sata, a promijeniš godišnje doba i napuniš baterije u kratkom roku", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 09:20