Marijana Batinić

 MARKO DUKIć
VELIKE PROMJENE

Marijana Batinić o selidbi: ‘U Hrvatskoj je to uvijek dug proces, u kaosu sam i stresu‘

Početkom mjeseca Marijana je na društvenim mrežama otkrila da se sa suprugom Matejem te kćerima Enom i Rozom seli u novi dom. Ispričala nam je kako napreduje selidba i kako se riješava stresa.

Početkom mjeseca Marijana je na društvenim mrežama otkrila da se sa suprugom Matejem te kćerima Enom i Rozom seli u novi dom. Ispričala nam je kako napreduje selidba i kako se riješava stresa.

Otvorenje modnog događaja Atelier uz reviju dvojca Elfs na Zagrebačkom Velesajmu nije propustila ni voditeljica Marijana Batinić. S obzirom na to da je posljednjih dana u stresu i gužvi zbog selidbe u novi stan, kaže nam kako je jedva dočekala priliku za druženje i zabavu.

"Revija je bila jako zanimljiva, mjuza je bila fenomenalna, stylinzi, odjeća, uvijek je sve na nivou kad su Elfsi u pitanju. Napokon više ne nosimo maske, eventi su se vratili kao nekad, ljubimo se, grlimo se, javljamo se jedni drugima. Lijepo je vrijeme, što nije baš najzdravije, ali svakako jesen je prekrasna u Zagrebu, možda i najljepša u zadnjih nekoliko godina, barem meni", kaže nam veselo voditeljica.

image

Marijana Batinić i Elfsi

VANESA PANDZIC CROPIX

Početkom mjeseca Marijana je na društvenim mrežama otkrila da se sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerima Enom i Rozom seli u novi dom. Ispričala je da će centar grada zamijeniti mirnijim kvartom, te pokazala djelić novouređenog stana.

Marijana nam je ispričala kako je sada, dva tjedna kasnije, selidba i dalje u tijeku.

"Nisam ni napisala da sam preselila, samo da su prve kutije ušle u stan. Uvijek je u Hrvatskoj dugotrajniji proces kad su majstori u pitanju", rekla je Marijana i dodala kako je jako uzbuđena zbog selidbe.

Zanimalo nas je kako se Marijana opušta uz selidbu i užurbani raspored.

"Stresno mi je razdoblje, kaos je, ali nakon korone valjda više cijenimo svaki trenutak koji provedemo u društvu. Meditiram, šetam po šumi i družim se s prijateljicama. Evo, Elfs revija - ja bih to nazvala svojim ispušnim ventilom, jer otkad imam djecu posebno cijenim ovakve trenutke i ne mogu baš tek tako skoknuti na neki event", rekla je Batinić i dodala:

"Bilo koji izlazak ovog tipa zahtjeva organizaciju i logistiku s obzirom na to da sam mama. Mogu reći da su mi ovi kratki izletići na nekakav event ili događanje postale pravi ispušni ventil!", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 14:41