Marija Šerifović

 PROFIMEDIA/CANVA
Zahvalna na svemu

Marija Šerifović raznježila obožavatelje fotografijom: "I srce i duša su u spokoju"

Poznata pjevačica iznenadila je obožavatelje viješću da je postala majka, a sinu je također posvetila i pjesmu "Dolazi ljubav".

Poznata pjevačica iznenadila je obožavatelje viješću da je postala majka, a sinu je također posvetila i pjesmu "Dolazi ljubav".

Glazbenica Marija Šerifović trenutno proživljava najsretnije trenutke svog života, a koliko je sretna i ispunjena ne krije ni na društvenim mrežama. Pjevačica se na svom Instagramu profilu osvrnula na 2023. godinu, a u emotivnoj objavi dotaknula se privatnog i poslovnog života. S pratiteljima je podijelila fotografiju ručice sina koji je nedavno došao na svijet i mnoge ganula prizorom.

"Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju godine... Koncerti, albumi, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na to sve nevjerojatna količina brige! Tako da sada mogu reći: Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo ne svoje mjesto", napisala je.

Obožavateljima je najviše u 2024. godine poželjela hrabrosti. "Hm, što da vam poželim??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno, iskidala sam se", istaknula je Marija.

Podsjetimo, sinčić Mario rođen je početkom prosinca, samo par tjedana nakon što je Šerifović proslavila 39. rođendan. Vijest da je postala majka, Marija je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Sina je rodila surogat majka, a pjevačica je otkrila da je nekoliko puta pokušala iznijeti trudnoću te da nažalost nije uspjela. Nedavno je 39-godišnjakinja objavila da je njezina pjesma "Dolazi ljubav", što je ujedno naziv novog albuma i nadolazeće turneje, posvećena sinčiću.

"Moj spokoj je dobio lice. Glazba je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše. Pjesmu "Dolazi ljubav" - pisala sam zajedno s autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato danas dijelim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je poklon za tebe", napisala je emotivno 39-godišnjakinja.

Linker
28. travanj 2024 23:30