MIOMIR MILIĆ
ponosna mama

Marija Šerifović posvetila pjesmu svom jedincu: "Sine moj, ovo je poklon za tebe"

Pjevačica je nedavno iznenadila obožavatelje viješću da je postala majka, a sada je svom sinu posvetila pjesmu.

Pjevačica je nedavno iznenadila obožavatelje viješću da je postala majka, a sada je svom sinu posvetila pjesmu.

Poznata glazbenica Marija Šerifović nedavno je iznenadila javnost s viješću da je dobila dijete, a sada je na Instagram profilu otkrila da je njezina nova pjesma "Dolazi ljubav", što je ujedno naziv novog albuma i nadolazeće turneje, posvećena sinu Mariju.

"Moj spokoj je dobio lice. Glazba je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše. Pjesmu "Dolazi ljubav" - pisala sam zajedno s autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato danas dijelim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je poklon za tebe", napisala je emotivno 39-godišnjakinja.

Podsjetimo, sinčić Mario rođen je početkom prosinca, samo par tjedana nakon što je Šerifović proslavila 39. rođendan. Vijest da je postala majka, Marija je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. "Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu", napisala je Marija uz fotografiju sinčića. Glazbenica je otkrila da je nekoliko puta pokušala iznijeti trudnoću te da nije uspjela, stoga se odlučila za varijantu surogat majke.

U intervjuu za magazin Gloria, pjevačica se dotaknula svog ljubavnog života te je istaknula da je sama već nekoliko godina, a smatra da će tako i ostati. "Moj privatni život ljude jako uznemirava jer misle da je jako zabavan, a zapravo je beskrajno dosadan, do nevjerojatnosti je dosadan. Sama sam već nekoliko godina, ali ne i nervozna. Mislim da će tako i ostati", kazala je tada.

Linker
28. travanj 2024 18:21