Kosa: katica Topčić za kevin Murphy Šminka: Iva Čuljak
 Vedran Peteh
Usred kaosa stigla najveća sreća

Marija Borić na svijet donijela dječaka! 'Zadnji tjedni trudnoće prošli su u sveopćem kaosu'

Proslavljena hrvatska glumica na svijet je donijela prvo dijete. Sin je stigao 25. ožujka u zagrebačkom rodilištu Sveti duh.

Glumica Marija Borić Jerneić na svijet je donijela dječaka, sin je na svijet stigao 25. ožujka u 14:04 u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh. Sretna majka za Gloria.hr otkrila je svoje dojmove, ne skrivajući sreću zbog prinove. "Rodila sam zdravog i predivnog dječaka, ime ćemo mu dati suprug i ja kada nakon nas troje budemo zajedno", rekla nam je Marija kada smo je pitali kakvo je ime malenom nadjenula.

Hvala cijelom osoblju rodilišta što su mi porod sina učinili blagoslovom.

Vesela trudnica Marija Borić došla nam je u goste: 'Kad rodim, odmah bum si priuštila dobar tatarski'

Emocije su je preplavile tijekom poroda, djelomično i zbog toga što njezin suprug Branimir Jerneić nije mogao biti uz nju tijekom rođenja djeteta. Nažalost, zbog epidemije koronavirusa promijenjene su prakse u rodilištima. "Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i 'žalosnice', jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama".

Zagreb, 120716. 
Glumica Marija Boric u parku Opatovina.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

"Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće. Teško mi je palo kada sam saznala tu informaciju, no beskrajno sam zahvalna doktorici Edini Berberović i cijelom timu iz rodilišta što su mi porod našeg sina učinili blagoslovom", dodala je proslavljena glumica.

Trbuščić se vidi izdaleka: Marija Borić Jerneić i suprug ne kriju sreću na špici

Zadnji tjedni trudnoće prošli u sveopćem kaosu, no sada ništa nije važno

U kaotičnoj atmosferi nakon potres u Zagrebu i epidemije koronavirusom, nije lako održavati posljednje dane trudnoće i znati da se bliži trenutak poroda. Marija nam kaže da bi o svemu tome mogla knjigu napisati, no - sve je palo u vodu kada je stigao dječak. "O tome bih vam mogla napisati knjigu... O zadnjim tjednima trudnoće u sveopćem kaosu, načinu na koji se zadržava mir i fokus na jedan o najvažnijih trenutaka u životu... Ali, o tom potom, sad sam sretna i mirna, upoznajem sina i učim kako je to biti mama", otkrila je Borić Jerneić.

Sve je prošlo dobro, sin je tu, a Marija kratko zaključuje riječima: "Presretna sam".

Otkako se u svibnju prošle godine udala za Branimira Jerneića, savjetnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, Marija živi svoj san. Priznala nam je to kada je u veljači pričala o trudnoći i braku. Trudnoću je provela aktivno, uredno i lijepo, radila je do početka veljače u matičnom kazalištu Komedija i Histrionskom domu.

26052019_Marija Boric vjencanje_foto Mateja Vrcković
Mateja Vrcković

Presretna sam.

"Moji dnevni rituali ne razlikuju se puno od onih prije trudnoće. Sad sam samo malo više oprezna i malo manje zvrkasta. I u stalnoj edukaciji o trudnoći, porodu i prvim danima života naše bebe", pričala je tada. Priznala je da u slatkom iščekivanju uživa i da nije trudnica koja ima neke posebne želje.

Ipak - jedna je postojala i sigurni smo da će je uskoro ostvariti! "Nisam imala nikakvih posebnih želja. Jedem normalno, kao i prije trudnoće. A kako mi nije bila ni muka, sve sam jela i sve mogu jesti, osim, naravno sirovog mesa i sirove ribe što se ne preporučuje u trudnoći. Dobar tatarski bum si priuštila kad rodim", zaključila je pred porod glumica. Želim joj dobar tek! I, naravno, svu sreću u izazovima roditeljstva.

Linker
14. travanj 2024 23:42