propali snovi

Margot Robbie razočarala fanove: Nastavak kultnog filma nećemo vidjeti tako skoro

Margot Robbie potvrdila je da je Disney odustao od planova za novi film iz popularne franšize koji je više fokusiran na žene.

Nakon što je glumac Johnny Depp dobio sudsku parnicu protiv bivše supruge Amber Heard, koja ga je optužila za fizičko i psihičko nasilje, Deppu su se otvorila mnoga vrata koja su mu se zbog cijele situacije naglo zatvorila. Iako je izbačen je iz hit franšize Čudesne zvijeri te su ga producenti filmova bojkotirali, govorkalo se da će ponovo odigrati svoju najpoznatiju ulogu - pirata Jacka Sparrowa u novom filmu franšize Pirati s Kariba.

Nova priča bila bi fokusirana na žene te bi glavnu ulogu imala Margot Robbie, no glumica je za Vanity Fair otkrila da od cijele priče očito neće biti ništa. Naime, Robbie je rekla da je snimanje filma otkazano jer Disney nije želio nastaviti s njim.

image

Johnny Depp kao kapetan Jack Sparrow.

KPA PUBLICITY/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

"Imali smo ideju i razvijali smo je neko vrijeme jer smo željeli imati više žena u fokusu. Ne sada samo žena, već drugačiju vrstu priče, za koju smo mislili da bi bila stvarno cool, ali pretpostavljam da oni to ne žele učiniti", ispričala je Robbie koja je na novom filmu radila sa spisateljicom Christinom Hodson, koja je napisala scenarij za film o Harley Quinn, "Birds of Prey".

Njih dvije su prvi put bile uključene u projekt u lipnju 2020., a producent filmskog serijala Jerry Bruckheimer u svibnju je potvrdio da bi Robbie mogla biti u filmu. Ipak, rekao je još nešto - da pišu dva scenarija Pirata, jedan s njom, drugi bez nje, ali da sumnja da će se Depp vratiti u franšizu.

image

Margot Robbie

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Originalni Pirati bili su inspirirani istoimenom vožnjom u Disney tematskom parku. Depp je glumio u svih pet nastavaka, s Keirom Knightley, Orlandom Bloomom i Geoffreyjem Rushom u sporednim ulogama. Filmovi su zaradili više od 4,52 milijarde dolara diljem svijeta, što ga čini jednom od najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena.

Fanovi filma definitivno bi htjeli vidjeti Deppa u ulozi vrckavog i snalažljivog kapetana Sparrowa, no glumac je tijekom svjedočenja u parnici s Heard govorio o svađi s direktorima Disneyja te rekao da neće više raditi s tom tvrtkom, čak i ako mu ponude plaću od 300 milijuna dolara.

Linker
20. travanj 2024 13:28